28.11.13

Akak Masuk Paper Mingguan Malaysia - Ahad, 24 November 2013

Hello u olls!

Sapa beli paper Mingguan Malaysia pada hari Ahad yang lalu bersamaan 24 November 2013.  Alangkah terkejutnya pagi itu,  bila bangun tidok and check fon semua penuh dengan message Wassap "Ceeeee...masuk paper...steady!!"

Akak terus feeling Kim Kardashian ni!!  Macam mana akak boleh masuk paper?  Apakah kisahnya?

So kawan-kawan akak pun amik gambar and tagged akak di Facebook.  Makanya,  akak pun tak tau cerita apa and artikel apa, tapi penulis tu maybe just Google gambar 'kereta lama' and terus amik gambar ini yang diambil daripada artikel dalam blog akak yang bertajuk "
Membeli Kereta Buat Kali Pertama". 



Thanks Kak Razita Rahim and Suraimi Rawang yang share gambar ni.

Oleh itu kepada sesiapa yang ada paper Mingguan Malaysia ahad yang lalu,  can u please kerat the artikel yang mengandungi gambar akak ini,  scan and email to me at jumiess@gmail.com.

Thank you so much people!!

Yang benar,
Jumie Samsudin

2 comments:

  1. wahhh!! nasib penulis tu kasi kredit kat blog u... kalau tak mesti kak jumie kita marah ye dak? :p

    ReplyDelete
  2. Wahh ya ker...saya ada beli Mingguan Malaysia..tapi tak baca setiap page dan tak perasan...nanti nak cari balik akhbar tu...:) Terima kasih kerana beritahu...:)

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...