6.11.13

Kim K dah Bertunang Dengan Kanye West

Hello u olls,

Ucapan tahniah kepada kawan baik kepada sepupu ipar I olls,  Kanye West yang kini telah pun selamat bertunang dengan Kim Kardashian.  Meletops okay,  Kanye West buat proposal kat tengah-tengah stadium dengan segala bagai okestra.  Pertunangan ini dipersembahkan dengan sepasang cincin DIAMOND 15 karat.

Seronok i olls mengikut cerita Kim K ini.  Walaupun Mama Regina tak berapa suka bila i duk puji-puji Kim K punya fashion sense tapi i tetap suka.  I rasa perempuan ini sangat fabolous dan cantek.

Yes,  suka atau tidak akan akan terus mengikuti perkembangan perempuan ini.  HAHAHA.

Kisahnya,  Kanye West first time tengok Kim K masa Kim K dan Paris Hilton bercuti di Australia pada tahun 2006.  Sejak tu,  macam-macam jadi,  and depa dua dua pun ada pasangan masing-masgin...tapi after 9 years,  depa pun dapat anak bersama and lani dah bertunang.  Gicchuuu.....

Kita tak payah la susah-susah nak gaduh sesama kita dan mengutuk artist ni semua teruk-teruk.  Depa duk buat duit berjuta-juta,  kita duk buang tenaga kerana membenci depa.


Sekian,  akak pose pakai bikini sambil naik bola besi sambil menjerit "I came in like a wrecking balls...."

Love,
Jumie Samsudin

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...