20.11.13

My First Halloween Party

Hello u olls,

Untuk pertama kali dalam hidup i olls meng-attend party Halloween.  Siriesly.  Walaupun hakikat I olls sangat ala-ala wanita Amerikana,  tapi feelingnya,  i olls tak pernah attend apa-apa party Halloween.  Kisahnya,  Heidi Klum acapkali jemput i untuk attend party dia di LA tapi i olls selalu busy tak sempat la nak pi kan.

So,  kami kat Pejabat Antabarangsa,  USM baru-baru ni, telah mendapat request daripada pelajar-pelajar antarabangsa untuk buat party Halloween.  Atas usaha dan peruntukan para pelajar sendiri,  so kami pun buat lah secara kecil-kecilan.

Hanya dua staf iaitu I olls dan Dr.  Hafizal yang attend the party dan memeriahkan majlis.  Yang lain tu student buat.  Walaupun simple tapi best.  Dapat la kami semua feeling mai pakai baju hantu-hantu dan sebagainya.

Ampa tengok la gambar-gambar kami kat bawah.


But first,  let me explain akak pakai baju apa!  Akak feeling nak jadi Parker Crane iaitu makcik Black Bride dalam cerita Insidious.  Sayangnya I olls tak sempat nak buat veil hitam tu elok elok.  So bubuh selendang biasa ja.  Kalau ada veil hitam buat dengan organza gila lagi meletops la.  Tapi ampa tengok la sendiri gambar akak kat bawah ni.  Kerlas tak??








Ini gambar i olls dan boss,  dia kata dia nak jadi IRON MAN.  I olls pun rasa macam bangga la boss i nak pakai costume gempak.  Sekali nenjia...dia pakai balut wayer seterika kat tengkok.  Haree betui laa.....'iron man'.



Some of our pictures masa parti.  Mohon maaf kalau terkejut.








Ini anak Dr.  Pitt,  dia jadi Snow White.














Best jugakla buat event ni,  walaupun ada yang mengomplen dan kata benda ni mengundang syaitoniroojim sahaja.  Tapi kami bukan nak buat pemujaan potong badan 18 kerat ka apa dia.  Kami duk makan keropok and pizza pastu main game 'music chair'.  Pastu kami main karaoke.

Sekian,  love u olls.


6 comments:

  1. jumie,mekap hang mmg sungguh scary..bley sakit jantung tgk malam2.. ehehhe

    ReplyDelete
  2. Best2!!...memang terbaik la mlm party tu :-))

    ReplyDelete
  3. Sangat lawak hokei caption Jumie dgn Bossnya itu...konon nk beriron man tp pakai baju t-shirt lilit wayar seterika ja...hahahahaha

    ReplyDelete
  4. Apa pun, yang penting, walaupun ahkak adalah pemilik blog ini tapi bila malam-malam bukak blog sendiri jadi ngeri bila tengok gambar sendiri. Haramjaz

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...