15.11.13

Victoria Secret Fashion Show 2013 Part I "Birds of Paradise"

Hello u olls,

It's Victoria Secret Fashion Show 2013.  Upacara fesyen tahunan yang dinantikan saban tahun oleh akak dan u olls semua kan.  Walaupun kita tak mampu nak pakai seluar dan baju dalam mahai-mahai ni semua (maybe size pun takdak kot...LOLZ) tapi takpa.  Pertunjukan fesyen ini telah berlangsung semalam,  13 November 2013 di Lexington Avenue Armory in New York City.

Pertunjukan fesyen yang diserikan oleh artist seperti Taylor Swift,  Fall Out and beberapa lagi artist yang tak berapa terkenal.  Rasanya tahun lepas punya retis jemputan lebih meleps.  Justin Bieber pun ada tahun lepas kan?

Okay !!  Jom kita start dengan kategori "sayap malaikat" yang pertama iaitu Birds of Paradise.


JOM TENGOK LAGI.



Alessandra Ambrosio
Meletips (kita bukan type error ya) klivej depa.  U olls jangan la jeles dengan klivej depa yang perfek ini.  Ini semua tipu nyah.  Hakikat models ini semua mempunyai dada yang flat...seflat papan potong kita di rumah.  




Hilary Rhoda
I like baju dan seluar dalam warna mint lembut ini digabungkan dengan bulu bulu warna kuning dan emas.  Sangat naik.

Memang cantek tengok sayap sayap ala Birds of Paradise ni semua atau orang kita panggil burung cenderawasih.  Tapi i olls harap sangat semua bulu ini semua adalah bulu sintetik yang nampak macam betul.  Kalaulah ini semua adalah bulu betul.....i olls berasa sangat sedih mengenangkan berapa ekok burung yang agak pupus ini yang terpaksa arwah untuk membuat baju baju depa ni semua.

I love the idea!!  Sangat meletops dan cantek.  Tapi siriesly i sangat harap semua bulu ini adalah bulu tipu.  

Constance Jablonski
Kalaulah kaki ku tidak berbentuk gajah....I WOULD LOVE TO HAVE KASUT MACAM TU!!!!!!!!!!!!



Erin Heatherton


Maria Borges


Magdalena Frackowiak

 Jourdan Dunn



Lindsay Ellington



Jacquelyn Jablonski
Baju dalam ni nampak selesa untuk dipakai.

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...