15.11.13

Victoria Secret Fashion Show 2013 Part IV "British Invasion"

Hello u olls,

Kerlas kan?  Akak buat banyak banyak part untuk ulasan ini.  Supaya senang u olls nak tengok gambar dan fesyen yang banyak ni.  Kategori BRITISH INVASION ni memaparkan rekaan yang agak posh,  elegen,  sedikit konservatif namun tetap ranggi.  Sesuai dengan ciri-ciri negara Inggeris  ini yang amat sinonim dengan muzik rock,  keluarga royalnya,  Scottish people and of course BOLA SEPAK.

Taylor Swift menghiasi persembahan extravaganza ini sambil menyanyikan lagu "I Knew U Were Trouble" dengan kostume Union Jack.

Meleps.


Jom tengok bawah.

Taylor Swift
Cantek sangat kasut beliau.  Bestnya kalau ada kasut macam tu sepasang.  Anyway,  i suka make up Taylor Swift.  Very the simple.  Tapi apa yang i perasan adalah,  make up yang dikenakan kepada semua models adalah sangat light and simple.  Sangat feeling-feeling nak 'masuk tidur' kan!




Andriana Lima
3000 butir mutiara diperlukan untuk menghiasi kostum ini.



Barbara Fialho



Karlie Kloss
Psychedelic Angels....



Behati Prinsloo
Wanita ini adalah tunangan Adam Lavinge,  Maroon 5.  Sila menangis.




Jourdan Dunn



Lily Donaldson



Lily Aldridge
Kain kilt orang Scotland yang diranggikan dengan padanan bebulu merak.




Cindy Bruna
Wanita London kena sentiasa ada payung atau baju hujan seksi macam ni sebab sana kan selalu hujan.  



Devon Windsor
PUNK ROCK!



Kasia Struss



Taylor Swift and Cara Delevingne

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...