16.12.13

Kad Jemputan Rozita Che Wan & Zain Saidin RCWZS

Hello u olls,

Seperti yang dijanjikan,  akak akan membuat review semua event sempena majlis perkahwinan RZCWZS yang berlangsung last week.  Thank you blog blog hiburan terhebat di Malaysia terutamanya Budiey.Com,  liputan blogger itu akak rasa paling terperinci dan jelas.  Ayat beliau juga sangat tidak plastik.  Memang patutlah beliau maybe antara satu-satunya blogger hiburan yang dijemput secara eksklusif oleh pasangan pengantin ini.

So first sekali let's check out gambar kad jemputan kedua-dua pasangan pengantin ini.  Sangat eksklusif. One in pink and one in velvet black.  Yang warna pink tu adalah untuk majlis pernikahan.  Dan yang warna velvet hitam adalah untuk majlis resepsi.  Kat dalam kad jemputan ni juga disertakan CD yang mungkin berisi gambar-gambar pengantin.

Bila baca details pada kad jemputan majlis resepsi (jemputan hanya lebih kurang 500 orang sahaja okay),  dia ada tulis (Tetamu berumur 17 tahun ke atas sahaja)....kerlasss sangat.  Tapi u olls,  orang KL memang boleh buat jemputan macam mana pun.  Tak banyak kore (soal banyak) depa akan follow etika majlis yang ditetapkan oleh tuan rumah.  KAT PENANG SORRY EHK.................................................takdak maknanya.

Bestnya Budiey.Com dapat kad jemputan ni.

Kad yang cantek ini di-design khas oleh KadLestari,  Kuala Lumpur.  Meletops they ollls!  http://kadlestari.blogspot.com/




Click Read More














And i think,  inilah video yang dimuatkan dalam CD yang disertakan bersama-sama kad jemputan.  Meletops noks....


Gambar credit  :

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...