27.12.13

Promosi Sewa Iklan di blog JUMIESAMSUDIN.COM

Hello u olls!!

Kepada semua peniaga online di Penang dan di seluruh Malaysia.  Jom buat sewaan iklan dengan blog saya dengan kadar yang sangat berpatutan untuk u olls semua menjelang tahun 2014 ini.

Top Banner 728px × 90px
Harga biasa RM180 untuk 6 bulan


Harga istimewa  :  RM120 untuk 6 bulan!!


Side Bar 300px × 121px
Harga biasa RM90 untuk 6 bulan

Harga istimewa  :  RM50 untuk 6 bulan


Untuk pengetahuan semua, blog ini sudah mempunyai kunjungan sebanyak 3,174,893 dan ia akan meningkat dari masa ke semasa. Blog ini juga mempunyai PR iaitu Google Page Rank sebanyak 2. Jika anda tidak percaya maka anda boleh menyemaknya sendiri di sini Alexa Rank dan Google Page Rank. Saya juga mempunyai lebih kurang 3466 penyokong di laman rasmi Facebook Blog Jumie Samsudin dan ia akan meningkat dari masa ke semasa. Mengikut catatan Overview Stats melalui Blogger.Com untuk bulan Disember 2013, blog ini mempunyai kunjungan unik antara 3000-7000 setiap hari.

Tarikh tutup promosi ini adalah 
Selasa,  31  Disember 2013!!

Soalan lazim :

1.  Macam mana saya nak buat tempahan?
Contact saya melalui wassap di 0124130060 ataupun email saya jumiess@gmail.com.  Sila berikan nama,  no telefon,  emel,  dan laman web yang ingin diiklankan.


2.  Macam mana nak buat bayaran kat Jumie?
Bayaran boleh dibuat secara tunai (jumpa saya),  bank in secara online / ATM ke butiran akaun Maybank saya.


3.  Siapa design banner?
Banner selalunya disediakan oleh client sendiri.  Tapi kalau nak bantu saya sediakan banner,  bayaran RM10 dikenakan untuk simple design.

4.  Lepas saya buat bayaran apa yang jadi?  Bila iklan itu akan dikeluarkan?
Selepas pembayaran dibuat,  saya akan hantar emel pengesahan kepada client dengan butiran tempahan sewa iklan.  Tempoh sewaan iklan akan bermula daripada tarikh saya upload iklan ke dalam blog dan bukan daripada tarikh bayaran dibuat.

5.  Boleh kah saya tukar banner kalau saya mau?  Ada charge tambahan?
TIADA BAYARAN untuk pelanggan yang ingin tukar banner.  Nak tukar berapa banyak kali pun boleh.  Just email me your banner :)

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...