31.12.13

Status Facebook Best Tahun 2013 by Jumie Samsudin

Hello u olls,

Di sini akak lampirkan antara banyak-banyak status Facebook akak untuk tahun 2013.  Ada yang lawak.  Ada yang menyanyat hati.  Ada yang lawak.  Macam-macam ada.  Sapa-sapa yang cuba nak add akak kat Facebook,  tapi maybe sampai lani akak tak approve,  minta mahap banyak-banyak.  Sebab FB ni kalau more than 5000 friends nanti depa suruh bukak account baru.  Takpa,  ampa follow ja kat FB.  Sebab most of my status apa semua tak private pun.  Kiter takdak rahsia banyak banyak u olls....kita very transparen.t

So jom kita tengok dan baca balik status-status Facebook I olls.

Kategori  :  Peristiwa

Before bertukar ke tempat baru.
Click read more


Apabila marah dengan Ashraf Muslim yang kawen isteri kedua katanya....

Will always remember her kindness to me

Pengalaman baru....PENCERAMAH LA PULA

Hijrah :)

Something that happened to me early this year.  Memang mengharukan.

Musim PRU13 yang panas.  Akak pun feeling la bagi ulasan politik katanya.

Pengalaman baru juga ni :)  Walaupun tak berjaya.  Tapi tengoklah like sampai 250!!  Sapa-sapa nak sunting i olls buat talk show? 

Gitu luahan perasaan.


Kategori  :  Lawak







Kategori  :  Sendiri Mau Ingat

I LIKE THIS ONE
Kan.....................................


Kepada u olls olls yang feeling buat PPJJ....sila fikir balik apa niat sambung belajar tu.



4 comments:

  1. As usuall..You mmg terbahek kak Jumie ~pn supik~

    ReplyDelete
  2. Terima kasih u ollls.......mohon maaf blog lama tak boleh bukaaa

    ReplyDelete
  3. Sorry u ollss sebab lama tak bersiaran. Actually kita tulis ari ari. Tapi server takdak...

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...