3.1.14

Blog Tergendala 27 Disember 2013 - 2 Jan 2014

Hello semua,

Sorry sangat sangat sebab ampa tak dapat masuk blog akak almost seminggu kerana ada proses pertukaran server.  Lepas tu kita ada sedikit minor problem sikit.  Akak pun sampai nak rasa menangis saja bila nak tengok blog akak sendiri tak boleh.  Nak tulis blog pun rasa macam takdak mood sikit.  Aduiiyaii....


Tapi lani dah okay (since semalam pukul 11pm lebih).  Harap ampa terus membaca blog akak yang sendu ini.

Love ampa semua!

Jumie Samsudin Yang Budiman

2 comments:

  1. hari2 search blog ni last week. ingatkan kak jumie merajuk, sampai teruih takleh search kt google ni ha. im addicted to ur blog. Wahaha. Hepi new year kak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak merajuk...........tapi sorry sangat sangat naa...

      Delete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...