20.1.14

CM Lim Guan Eng Followed Me on Twitter

Hello u olls!

Adakah anda telah membaca artikel yang saya tulis tentang IKEA coming to Penang?  Ataupun u olls hanya tengok gambar kat blog i and tekan-tekan iklan gambar dan seperti no komen given and terus blah?  Hahaha yes...jangan terasa.  I know 90% daripada pembaca blog Jumie Samsudin memang stalker besar.

Okay baru baru ini,  i ada menulis satu artikel tentang IKEA coming to Penang. IKEA Coming to Penang ~ my wish came true

Ada juga suara sumbang yang pernah mencarut di muka i sambil berkata "Apa punya bodo......IKEA mai Penang hang terima kasih kat Li Guan Eng,"

Read here : IKEA Coming to Penang ~ my wish came true
Saya tidak menjawab suara itu tapi apa yang i boleh kata adalah,  pendapat adalah seperti ketiak.  Semua orang ada ketiak (pendapat).  Cuma ada ketiak yang wangi dan ada ketiak yang busuk.  Requoted dari Buddy - Cake Boss.

Click here to read more


Selepas beberapa hari artikel itu disiarkan,  saya amat terkejut apabila melihat CM Lim Guan Eng mentioned me on Twitter!  Bukan sekali.  Malah dua kali.  And of course lepas itu,  ramai orang tolong retweet and of course rating bacaan blog pada hari itu adalah lebih tinggi.


Lebih menggembirakan hati apabila,  I  olls dapati CM Lim Guan Eng kini followed me on Twitter.  Say what ever that u want to say,  tapi kalau orang besar macam beliau followed u on Twitter,  u should be BANGGA!

Love,
Jumie Samsudin

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...