3.1.14

The Most Popular Article 2013 ~ Resepi Laksa Johor versi Chef Eiyzall Eizhann Azami

Hello u olls,

Ikut stastik overview Blogger.Com for my blog,  article terbitan 2013 in my blog yang paling popular adalah artikel Resepi Laksa Johor versi Chef Eiyzall Eizhann Azami :)

Rasa lapiakkkkkkk tengok ni.

Click read more 
Memang wajar artikel ini jadi artikel terbitan tahun ni yang paling popular sebab siriesly resepi ini sangat sedap and tak tipu tipu ya.  Ampa  terai buat ikut betui betui memang sedap.




Terima kasih tidak terhingga kepada my brother,  my best friend,  my anak ayam tersayang yang kini jauh di mata Mr. Ezal Ezham Azami kerana sudi dan merelakan untuk kongsi resepi dia dengan kita semua.  Ada orang yang sangat sangatlah kekwat dan kedekut tau dengan resepi masakan depa.


Chef Ezal pose sendu sambil menyukat tepung.

Memang rindu nak bermasak-masak dengan Ezal.  Tapi lani dia sedang bercuti dan duduk di kampung sat sebab dia kata dia nak cuba jadi anak solehah sat.  Ohhh solehah.  Terjatuh pula pen akak ketika menaip artikel ni.  Hahaha.  But siriesly really miss u brother.

Ohhh akak pun nak pose jugak.

Kepada u olls semua,  ampa boleh selak-selak juga pelbagai lagi artikel resepi masakan Chef Ezal yang i olls kongsikan bersama dalam blog akak seperti berikut  :



Hope tahun 2014 dapat buat banyak lagi artikel masakan yang best best,  simple tapi senang nak buat!

Love,
Jumie Samsudin





No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...