6.1.14

Verver di Soundcloud

Hello u olls,

Akak ada Soundcloud dah.  Soundcloud ni satu website yang membenarkan kita upload suara / lagu / nyanyian / music yang kita cipta ataupun rakam sendiri.  Memang bagus untuk pemuzik independent yang ingin kongsikan music mereka kepada dunia.

Dan akak pun feeling ada Soundcloud akak sendiri.  Feeling tak?

Ampa boleh follow akak kat sini  :  https://soundcloud.com/jumie-samsudin


Kat dalam account SoundCloud akak ini,  akak dah rakam beberapa lagu saja-saja gedik buat cover u olls.  Ampa jemputlah dengar kalau free-free.  And ampa boleh download dia punya aplikasi percuma ke dalam phone and u can hear macam-macam lagu daripada artist independent yang ampa suka and also recording artist yang memang dah popular!  Ala-ala Youtube la u olls,  tapi dia sound sahaja.

Last but not least,  here is my recorded voice menyanyikan lagu Menghitung Hari by Kris Dayanti.  Masa record lagu ni,  i olls feeling sorang-sorang kat rumah dalam keadaan demam ya!!  So suara ni actually banyak gelema lagi.  




Sekian,  love u olls!

Jumie Samsudin yang verver!

1 comment:

  1. The SoundCloud App Gallery: SoundCloud Android. Record, listen and share your sounds on-the-go with the official SoundCloud Android app. soundcloud followers

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...