20.2.14

Memperkena Kawan di Pejabat (Office Prank)

Sapa pernah memperkena kawan di pejabat?  Ataupun mat salleh kata 'office prank'? Ataupun orang Penang kata membuat dajai kepada rakan pejabat.

Saya telah membuat banyak kali.  Tapi ini paling cute.  Kepada rakan kerja saya.  Nama dia Zack.  Dia seorang yang popular juga kat Penang ni sebab muka dia banyak kali masuk Astro.  Sebab itu dia suka bersikap berlagak dan sombong ketat dengan I olls.

Oleh itu,  ketika ketiadaan beliau di pejabat,  saya membuat sesuatu.  Apa yang i olls buat?



Click untuk tengok gambar penuh

I beli biji biji mata pelastik and lekat kat semua barang di meja dia.  HEHEHEHEHE.  Jenuh nak pasang mata ni wehs.  Kami duk tahan kencing sebab nak tergelak.  Dajey betul la.  Apa pun,  kawan kami ni balik muka macam toyes jer sebab marah.  HAHAHA.  Ada aku kesah?
















 Cuba ampa buat kat kawan ampa lak!


4 comments:

  1. Bahaha.... Lawak wehhh.. Smua bnda ang pelekat mata.. Awat byk sgt brg dia.. Tudia la buat blagak lg kn tahana truih...haha.. Awat x tulis p/s Jage jage ade yg meghati.....

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...