22.2.14

Mohon Jutaan Maaf untuk Jega dan Keluarga

Salam hormat to all,

Saya dengan rasa rendah diri ingin mengucapkan jutaan maaf kepada keluarga Saudara Jega dan Dr.  Santhi atas paparan cerita dalam blog saya yang bertajuk "Benda Baik Masih Berlaku".

Tujuan saya menulis kisah ini adalah untuk berkongsi dengan rakan-rakan tentang kekuasaan Tuhan dan janji Nya kepada kita agar terus membuat baik sesama manusia tanpa perlu mengharap pada balasan.

Selepas mendapat kebenaran daripada saudara Jega,  saya memutuskan untuk menulis cerpen ini dan memaparkannya dalam blog saya untuk dikongsikan bersama kalian semua.

Namun,  ada pihak yang tidak selesa dengan perkongsian ini.  Saya menghormati keputusan ini dan telah mengeluarkan artikel berkenaan dari laman blog saya atas permintaan saudara Jega sendiri.

Sekali lagi saya mohon maaf kepada saudara Jega dan Dr.  Santhi.  Saya harap kalian tahu yang saya tidak pernah berniat untuk membawa kesusahan kepada kedua dua pihak dan sentiasa mendoakan semoga kalian dan keluarga akan terus diberkati kebahagiaan dan rezeki daripada Allah SWT dan kekal bahagia hingga selamanya.

Yang benar,
Jumie Samsudin

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...