20.4.14

Dzu's Lovely Cottage


Dzue's Lovely Cottage adalah sebuah pusat kelengkapan perkahwinan ONE STOP CENTRE yang menawarkan pelbagai perkhidmatan persiapan hiasan perkahwinan / pertunangan / pernikahan dan majlis-majlis lain seperti gubahan bunga, kraftangan, gubahan dan hiasan hantaran dan cenderahati. 

Pihak kami juga menyediakan pelbagai manisan seperti cupcakes, cupcake fondan figurine, cupcake cream, apom polka dot ladybird, bees fondant cakes, cream cakes dan homemade chocolate siap beli atau customized mengikut kesesuaian majlis anda. 

Kami juga menawarkan perkhidmatan penghantaran cenderahati seperti gubahan bunga fresh/artificial untuk orang tersayang pada hari hari istimewa seperti ulang tahun perkahwinan ataupun hari jadi. 

Syarikat usahawan Bumiputera ini terletak di No 105 dan 106,  Jalan Dagangan 4,  Pusat Bandar Bertam,  Belakang Kiosk Bertam.

Untuk keterangan lanjut sila hubungi melalui fb Dzu's Lovely Cottage, atau call /  WeChat/  Wassap ke 0174224681 untuk tempahan dan sebagainya.  CupcakesCakesCupcake Fondan FigurineCupcake Cream

Pudding Dwi Colour

Gubahan Pastry


Jangan lupa follow kami di   :  

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...