14.4.14

Facebook Cam Muka Akak Macam Patung Buddha

U olls,

Benda ini boleh dianggap sebagai lawak terbaik abad ini.  Semasa lawatan akak ke beberapa tokong Buddha di Penang,  (see this article  :  Buddhism Field Trip Around Penang with The Gusties) so balik rumah kita pun feeling upload gambar kat Facebook.

Pastu kan Facebook dia boleh automatically recognized muka kita untuk tagging kan?

Ampa tengok dia cam muka aku jadi apa nyah?

#sentap


6 comments:

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...