10.5.14

Homemade Green Kimchi by Caramasak.Com.My

Inspirasi disebalik terciptanya Homemade Green Kimchi ini datang apabila Ms.  Lynda (pencipta produk) duk gigih nak masak beef glass noodles (ala Korea) dia pun kena la buat sekali sayur jeruk.  And bila sayur jeruk tu tak habis,  dia pun makan sekali dengan nasi kosong panas-panas.  

Memang sedap dan layan katanya.  Sampaikan sayur jeruk itu menjadi side dish utama dan wajib dalam hidangan keluarganya.  One day,  seorang temannya yang merasa sayur jeruk ini mempunyai nilai komersial meyakinkan Lynda untuk jual produk ni.  Dorongan dan semangat daripada kawannya ini,  akhirnya terciptalah Homemade Green Kimchi by Caramasak.Com.My.


Homemade Green Kimchi memang satu produk yang sangat hebat.  Sebab dia versatil.  Paling simple,  makan dengan nasi panas dan telur dadar pun dah terangkat.  Rasa masin-masin,  manis manis sayur,  pedas-pedas itu akan membuka selera kita.  Produk ini juga boleh menjadi penyedap untuk hidangan simple seperti maggi,  nasi ayam,  sup,  bubur nasi dan apa-apa sahaja yang come up to your mind.  Dan pada pendapat saya,  produk ini juga sangat bagus dijadikan travelling food.  Untuk berkelah ataupun semasa dalam perjalanan jauh dan percutian bagpack!

Produk homemade ini dibuat 100% bahan asli dan sayur sayuran segar.  Pihak CaraMasak.Com.My dalam proses untuk mendapatkan logo halal.  Kerlas!!


Kalau u olls berminat nak rasa green kimchi ni,  u olls wassap kepada Ms.  Lynda ke nombor 0172883090.  Beliau juga mengalu-alukan orang persendirian ataupun syarikat yang berminat untuk memasarkan produk ini.  



Kalau u olls nak tahu dengan lebih lanjut mengenai produk Homemade Green Kimchi dan juga produk lain,  u olls layarilah CaraMasak.Com.My.  Selain itu,  laman web ini juga turut mengumpulkan informasi dan maklumat terkini tentang gambar masakan,  resepi dan juga perkongsian lain sebagai inspirasi kepada para isteri,  pada ibu bapa,  para orang orang bujang yang minat memasak,  yang pandai memasak dan mereka yang tak tau nak masak!!  U olls juga boleh tengok cadangan hidangan dan juga resepi alternatif yang menggunakan bahan Homemade Green Kimchi ini.  

Jom kita tengok cadangan hidangan untuk Homemade Green Kimchi yang dikongsikan dalam CaraMasak.Com.My








Ini pula responds dan juga feedback para customer yang amat suka dengan Homemade Green Kimchi.



Sandwich dengan Homemade Green Kimchi.



Green kimchi and herbs fish pembuka selera untuk anak bujang di negara orang.  Alhamdullilah dapat menyenangkan urusan adik bujang ni.  Dari dapur Teddington Lodge, UK.




Selain daripada produk Homemade Green Kimchi,  CaraMasak.Com.My juga mempunyai satu lagi produk iaitu Herb Fish.  

Herb Fish adalah satu produk yang amat sesuai untuk ibu-ibu bekerjaya dan selalu mengejar masak untuk buat macam-macam tugasan di pejabat dan di rumah.  Dan apabila cakap pasai aktiviti utama di rumah pasti salah satunya adalah memasak.  Herb Fish ini akan memudahkan kita semua.  Boleh digoreng dan makan bersama nasik putih dan sup kosong.  Untuk si bujang pula,  produk ini amat sesuai kerana budget saving!

Kalau kalian berminat untuk buat tempahan,  nak beli,  nak tolong jual,  nak apa-apa pun,  sila contact Ms.  Lynda di maklumat berikut  :



Okaylah akhir kata,  jangan lupa layari  :  CARAMASAK.COM.MY


*berminat untuk membuat paparan iklan di JumieSamsudin.Com.  For more info,  please email to jumiess@gmail.com

1 comment:

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...