9.4.14

Pementasan Teater Muzikal Circle of Life - The Lion King

Hello u olls,

Baru baru ini,  kawan i abang Sendros berkongsi dengan i olls satu video teater muzikal.  Dia kata,  masa dia pi London dengan Asiah,  dia pi tengok show ni.  Dia kata memang dia tak akan lupakan satu pementasan teater muzikal yang paling epik dan paling grandis sekali.

Bukan sahaja sebab suara nyanyian,  tarian malah setting back drop yang betul betul membuatkan semua penonton berasa seperti berada di sahara Afrika.  Mai sini I olls nak tunjuk video kat ampa.




Meletops kan?   Okay kalau ampa rasa pementasan ni best dan dipre-rekod,  well well well,  mai sini I olls nak share dengan ampa betapa gempaknya depa kerana mereka ni semua bukan miming na.  Tapi depa memang nyanyi live and suara depa memang kerlas macam ni.

Ampa click read more



Baru baru ini,  the cast of Circle of Life - The Lion King sedang mengadakan persembahan kembara di seluruh Australia.  Dan dalam penerbangan mereka dari Brisbane ke Sydney,  semua penyanyi penyanyi ini telah menyanyikan secara live di dalam kapal terbang depa.  Nah ampa tengok ni  :



Kalau depa ni buat show kat Malaysia.  Siriesly aku nak pi!!

Love,
Jumie Samsudin

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...