8.4.14

Poster Dalam Kehadiran Sofea

Hello u olls,

Sajia la nak share dengan ampa semua poster terkini sempena pementasan teater Dalam Kehadiran Sofea yang I olls akan berlakon pada 9 dan 10 Mei 2014 ni.  Lani duk gigih( gigih la sangat kan.....nasib baik la ampa dapat Pengarah punya baik macam Intan) berlatih lagi.

Saja nak share jugak kat sini,  teater ini telah disahkan dan diluluskan untuk mendapat rating 18SX.  Oleh itu,  u olls yang nak mai tengok teater kami tidak digalakkan untuk membawa masuk anak-anak sekolah apatah lagi anak kecil ya.  Kerana dialog percakapan para pelakon semuanya pasti menyundalkan.


Gambar JULIA tu akak la u olls.  Kelasss takkk???  Siap pose nampak celahan ketiak sikit.  Tapi...nak bagitau mai,  memang gambar akak tu telah diedit ya bagi nampak kurus sikit.  Hakikat akak tidaklah begitu kurus sangat.  HAHAHAH

Dalam lakonan kami ni juga,  ada 3 orang mak nyah.  Depa dalam gambar ni.  Ampa pilih la yang mana antara 3 tu adalah maknyah tu.

Akak harap sangat ampa semua mai support pementasan tu nanti.  Ampa mai follow kat sini  :  Dalam Kehadiran Sofea (Teater)


Love,  
Jumie Samsudin a.k.a Julia Busuk

1 comment:

  1. takde wat rakaman sekali ke jumie ? kot nnt blh kluarkn dvd, blh la sy beli...sy dok kl ni nk g USM jauh benor...

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...