8.5.14

Kekasih Gelap Akak

Hello u olls,

Hari ni saja nak share cerita gedik gedik ni.  Akak sekarang ni dah feeling jatuh cinta verver merembes semua dah dengan seorang jejans yang haruslah sangat kendu.  Setelah mengenali dia,  akak terus kata kat dalam hati dah....confirm aku masuk neraka sebab perasaan cinta aku kat dia ni.

Haaaaaa drastik tak akak? Sebenarnya kekasih gelap yang akak maksudkan ialah seorang pelakon dalam Game of Thrones iaitu yang belakon watak Khal Drogo.  Akak macam ketinggalan sikit,  lani baru akak download semua cerita GOT ni and nak feeling feeling layan drama series ni.  So bila first time akak tengok Khal Drogo ni,  pekpek akak teruih muik muik u olls.  HAHAHAH nakhariam betui la.


Click read more



Jantan ni memang elok u olls!  Nama betui dia Jason Momoa.  Orang Hawaiian.  Dia dah kawen dah.  Tapi aku malaih nak cerita kat sini potong stim nyah.  Sebenarnya i memang suka jantan jantan muka macam nak fight ni semua. Muka style bergerun!!  Tapi time dia dengan Khaleesi (bini dia dalam cerita ni)  teruih muka dia jadi manih gila baulu panaih celup dalam madu kelulut.  Nakharelaa punya elok jantan ni.  Susah aku nak type benda ni time malam-malam lagu ni.  

Nahhh...ampa tengokla gambar-gambar dia.  Tapi ampa semua jangan feeling nak merembes jugak kat dia.  Dia lani i punya!!!!! I dah tabuk pasiak kubuk dah kat dia.  Orang lain tak boleh tengok dia dah.

Muka nak fight!

Muka baulu panaih celup madu kelulut!  Tak ka rasa macam nak cium tengok muka ni.


Betapa besak nya dia bila nak banding dengan Khaleesi.  The dragon queen!

Saja boh gambak ni kat ampa. HAHAHAHAHHA

Ni gambar laki akak dengan pakaian casual smart.  Sekian!!!

Untuk pengetahuan u olls,  lani akak dah konfes benda ni kat suami akak.  Ini perbualan wassap kami  :

JUMIE  :  Abiangggggg.... 
JUMIE  :  Ya nak confess something.... 
KHAFI  :  Awat? 
JUMIE  :  tapi abiang jangan marah ya... 
JUMIE  :  sebenarnya baru baru ni 
JUMIE  :  ya ada kenal denagn seorang laki 
JUMIE  :  dia selalu contact contact ya 
JUMIE  :  dia tau pasai kita 
JUMIE  :  tapi dia tak kisah 
JUMIE  :  dia ajak ya kawen dengan dia 
JUMIE  :  tapi dia bukan orang melayu 
JUMIE  :  ini gambar dia...
 

KHAFI  :  mmmmmmmmmmmmmmm okay la...ang kan pan BOYANEZUELA.  Ampa padan la....hahahahah
JUMIE  :  kojiakkkkkkkk.  Lani kita break!!

Okay semua! bye bye.  Dah pukul 1 dah ni. Akak nak tidok da.

Love,
Jumie Samsudin

3 comments:

  1. Haha..comey la kak jumie..(ex-usm kejut)

    ReplyDelete
  2. Luruh jiwa...ketaq lutut dok parr muka jantan ni eloiikkkss sunggoh.


    ReplyDelete
  3. Lama sungguh tk baca blog ang Jumie...dok sengih tak sudah...

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...