16.5.14

NYX Lip by @liplippie

Salam to all,

Nenjia nak cerita mai kat ampa pada tahun lalu i olls telah menerima hadiah meletops daripada seorang peniaga online bernama Wan Syazwani from Alor Star Kedah.  She sent me satu hadiah dalam red wrapping.  Apabila membukanya akak terjumpa lipstick dengan colour yang sungguh meletops meletops.  And with it,  akak dapat mesej melalui email.


Syaz perkenalkan diri.  Dia kata dia meniaga barangan kosmetik NYX yang original daripada Amerika Syarikat.  NYX mempunyai macam-macam range of cosmetic products tapi Syaz focus kat lippie dahulu.  Memang baguihla dia hadiahkan lippie kat akak sebab dalam banyak banyak barang make up,  lippi yang paling i olls suka.

So here are my review! JOM BACA!

Posing dengan lip color XLC08 Skin Tone Lip Colors.



Okay,  review akak nak bagi ni bukan semata-mata sebab dapat barang free ya.  Akak ni jujur orangnya.  Kalau bagus memang akak akan review.  Actually akak memang dah tau lama pasai product ni sebab duk follow ramai make up artist daripada US.  Jenama NYX ni memang fofular kat sana.

Antara paling hot sales dalam NYX ni of course adalah range color untuk lipstick dia semua.  Colour colour dia memang fun,  trendy,  bold and meletops!

So,  @liplippie oleh Nur Syazwani ni telah menghadiahkan akak tiga product iaitu Lipcream,  Matte Lipstick dan Soft Matte Lip  Cream.


Extreme Lip Cream XLC08 Skin Tone Lip Colors

I paling sukaaaaaaaaaaaaa colour ni.  Tajuk dia SKIN TONE.  Memang sesuai untuk u olls yang suka nampak nude nude ala Jennifer Lopez ni.  I memang suka colour dia.  Calit sikit pun dah nampak mugil bibir u olls.  Tapi kalau u olls bubuh banyak pun u olls tak akan nampak over.  Sesuai untuk pakai pada bila bila masa.  Kalau u olls nak pakai untuk event malam pun sesuai tapi kena make up mata yang lebih sarat.  I love this colour!  







Matte Lipstick MLS22 Strawberry Daiquiri

I pun suka yang ni.  Colour dia pun calit sikit pun dah terkeluak.  Kalau nak buat bandingkan lippie ni dengan colour dari MAC,  i say colour ini lebih kurang nak jadi macam Kinda Sexy tapi yang ini lebih orangy.  I sangat suka lipstick ni sebab walaupun dia matte tapi dia tak mengeringkan bibiak i.  Simple make up dengan eyeshadow rona purple atau orange memang akan menaikkan seri wajah u olls dengan colour lipstick ini.  Nak lebih natural,  apply dengan brush lipstick yang sesuai.  


#abaikanmisaiitu
#simplemakeup
  

 Soft Matte Lip  Cream Addis Ababa SMLC07

Color Addis Ababa ni memang meletops.  POP and feeling Iggy Azalea sat.  Tapi i jarang pakai colour ni sebab wanita kulit tanned macam i tak berapa sesuai pakai colour ni.  Nanti i akan nampak macam terbakak.  Unless i pakai full foundation macam nak buat show.  Colour ni lebih kurang dengan colour Viva Glam Nicki kat MAC.  Sapa kulit putih melepak pakai lip colour ni memang meleps!




Gambar ehsan : fromnatalietoyou.blogspot.com

Okay,  kalau ampa berminat nak pi beli lip colour ni semua,  ampa boleh follow and check out kat sini  :


NYX Cosmetics Selling authentic 100% original NYX cosmetics from USA with affordable price Whatsap/sms 0174124668 to order All item READY STOCK NO reservation.

Harga memang berpatutan.  AMPA PI LA CHECK OUT SENDIRI!

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...