23.5.14

Recap 22 Mei 2014

Hello u olls semua,

Minta mahap sangat minggu ini tidak ada banyak cerita baru.  Kerana setiap hari i olls adalah amat busy kat office and apabila malam i olls akan menjadi letih minda dan harapan. Haaa letih harapan?  Perkara baru tu.  Bayangkan juga,  rumah ku yang terletak di Kg Baru Ayer Itam ini adalah sekangkang ungka sahaja dari USM tapi terpaksa redah sejam drive pergi dan sejam lebih drive balik.  Penat tau dak duduk dalam kereta.  Dah la perangai pemandu kereta dan motorsikal di Penang especially di area JELUTONG,  PERAK ROAD DAN AYER ITAM adalah mencelakakan sekali.  Memang celaka yang rasa macam kalau aku Malaikat Maut dah lama dah aku cabut semua nyawa depa.  Bawa motor masuk lane bertentangan selamba badak ja.  Kita yang kereta ni pulak yang nak kena ada pi ke tepi sikit untuk depa.  Memang aku rasa pakcik pakcik,  anne anne,  apek apek yang duk bawak motor kat area ni semua ni dulu duk kerja kat sarkes kot.  Dah biasa bawak motor atas dinding pusing tu.

Actually akak ada banyak benda nak share nak story nak review.  Tapi harap ampa semua menyabak na.  Insya allah minggu ni,  i olls akan karang macam macam kat ampa.

Kepada u olls yang telah membaca cerpen KISAH HATI tu.  Sorryla membuatkan banyak orang menangis.  Tapi harap ampa semua fahami subtext cerita ini.  I love u olls.

Sekian dahulu.

Nanti kita sambung lagi.

I love u olls!

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...