20.6.14

Repeat Order Jun 2014 | Dermalite Comedone Control Essence

Dear all,

Ingat tak dulu akak pernah share kat ampa pasai satu produk dan terus membuka order untuk kalian yang berminat nak beli produk meletops yang sangat bagus untuk orang kulit berminyak and berjerawat ni.


CLICK READ MORE



Ampa boleh baca kat sini  :  Dermalite Comedone Control Essence | Produk Paling Bagus untuk Kulit Berjerawat dan Berminyak


On the right is my face.  Gambar ni takdak edit apa apa na.  Kulit i olls yang sangat okay lani.  Cuma tak smooth sahaja.  Jerawat kecik kecik semua dah tak ada dah :) Bebas jerawat.  Pakai make up nipis sahaja.



Testimoni 
Here are some of the testimoni daripada client yang telah membeli dan mulai memakainya sejak awal Januari 2014


From Husna Mubin.  Dia hantar gambar dia kat I.  Gambar kanan adalah selepas dan gambar blah kiri adalah sebelum.  Memang ada banyak perubahan.  



Yasmin from Kulim kata dia punya essence masih banyak lagi.  So dia tak perlu beli lagi.  Memang pun satu botol kecik tu memang akan tahan lama.  






From Irina Sairah.  Dia kata muka dia kekal lembab lepas pakai Dermalite Comedone Control Essence




Nur Alia rasa sangat happy :) 


Cara pakai  :

Cara pakai sangat mudah.

1.  Basuh muka dengan pencuci muka

2.  Kalau u olls nak pakai toner...pakai toner dulu.  Tapi since i pakai benda ni,  i tak pakai toner dah.

3.  Titik essence ini kat tapak tangan.  2 titik dah cukup.  Menggunakan jari,  sapu essense ini kat tepi hidung (kawasan yang sangat banyak white head),  kawasan T zone,  dagu dan kawasan yang selalu ada tumbuh jerawat.  Kalau ada jerawat baru nak tumbuh / pecah,  sapu juga kat situ.

4.  Biar for 30 seconds to 1 minute,  then u olls pakai pelembab ataupun terus pakai BB Cream.

5.  Ulang step ini setiap kali u olls basuh muka.  Paling bagus pakai 3 kali sehari.  Tapi orang pemalaih macam I,  mula-mula rajin pakai hari hari semua.  Bila muka dah makin cantek,  kadang-kadang 3 hari pun tak pakai.  Tapi muka memang dah kurang berminyak and boleh kata macam dah takdak jerawat dah.



Susah nak cari produk ni? 
Ramai yang message saya kata tak dapat cari product ni.  Cari kat banyak farmasi tak jumpa.

Oleh itu,  saya yang kebetulan nak beli stok untuk diri saya nak tanya SAPA-SAPA YANG NAK TUMPANG BELI SEKALI,  BOLEH LA SAYA TOLONG BELIKAN.



Cara Nak Beli?

  • PM me your details (Nama,  no telefon dan alamat penghantaran).
  • RM135 termasuk penghantaran ke seluruh Malaysia.
  • Untuk orang Penang,  boleh terus ambil kat saya di USM,  harga RM130.
  • Please PM me ataupun wassap me at 0124130060. PLEASE JANGAN CALL...wassap je k.

Tarikh tutup untuk pembelian ini adalah pada 20 Jun 2014!



Order masuk  :  

  1. Emy
  2. Nida
  3. Farahin Kitty
  4. Kausar (Paid)
  5. Ainul Hamizah
  6. Ms.K (paid)
  7. Rusdi

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...