23.6.14

Senarai Pemain World Cup 2014 Yang Kacak Part IV (Bad boy)



Bad boy
"Bad boy bad boy...what chu gonna do.  What chu gonna do when he comes for you"
Bad boy ni tak semestinya hemsem.  Actually muka muka depa ni,  memang muka nak kena penampak sahaja.  Muka tak buleh nak dipercayai.  Tapi depa ni ada tarikan tersendiri.  Kalau tengok depa,  macam ada benda yang depa buleh buat untuk usik hati kita.  Jom tengok senarai budak budak bad boy yang menjadi pilihan hati akak.





DeAndre YEDLIN
USA





No Jersey   :  2
Current Club    :  Seattle Sounders FC
Position     :  DEFENDER
Birthday   :  9-Jul-93
Age   :   20
Tinggi   :   176
Hair Colour   :  Black
Hair Style   :  Funky
Eye Colour   :  Dark Brown
Social Media   :  Instagram.com/yedlinny

Dilahirkan dan dibesarkan di Seattle,  US.  He is mixed of Native American, African American and Latvian ancestry.  Terkenal sebab rambut dia gila gila. Dah ada gf u olls.  Tgk kat IG dia banyak.





Eduardo VARGAS
Chile






No Jersey   :  11
Current Club    :  Valencia
Position     :  FORWARD
Birthday   :  20-Nov-89
Age   :   24
Tinggi   :  175 cm
Hair Colour   :  Dark Brown
Hair Style   :  Smart
Eye Colour   :  Dark Brown
Social Media   :  Eduardo Vargas Oficial Pag
Nama penuh Eduardo Jesús Vargas Rojas. Memang pandaila akak pilih dia masuk dalam kategori bad boy,  memang dia bad boy pun.  Bila duk google google,  ada cerita pasai gambar vugil dia dengan GF pernah tersebar meluas kat internet.  Aiiiyoooooo





Eric Maxim Choupo-Moting 
Cameroon




No Jersey   :  13
Current Club    :  1. FSV Mainz 05
Position     :   FORWARD
Birthday   :  23-Mar-89
Age   : 25
Tinggi   :  190
Hair Colour   :  Black
Hair Style   :  Mohalk
Eye Colour   :  Dark brown
Social Media   :  Eric Maxim Choupo Moting Facebook Page

Dilahirkan di German.  I think he is mixed Dah ada wife nama Nevin. 





Gokhan INLER
Switzerland





No Jersey   :  8
Current Club    :  Napoli
Position     :  MIDFIELDER
Birthday   :  27-Jun-84
Age   :   28
Tinggi   :  181
Hair Colour   :  Black
Hair Style   :  Botak
Eye Colour   :  Dark Brown
Social Media   :  Instagram.com/gi_88
Berketurunan Turkey dan beliau ialah captain pasukan Swiss untuk World Cup 2014 ini. 





Memphis DEPAY
Netherland





No Jersey   :  11
Current Club    :  PSV Eindhoven
Position     :  FORWARD
Birthday   :  13-Feb-94
Age   :  20
Tinggi   :  178
Hair Colour   :  Black
Hair Style   :  Short Eye Colour   :  Dark Brown
Social Media   :  Instagram.com/memphisdepay


Dia tak guna surname Depay untuk jersey dia sebab dia tak mau guna surname bapak dia yang tak pernah jaga dia.  So jersey dia semua Memphis.  Im sure he is mixed tapi tak tau mixed apa.  Dia pernah injury kat bahu sampai kepala.  Soket mata dia bengkak.  So dia kena pakai special topeng.  Tapi untuk world cup dia tak perlu pakai dah topeng tu.





Raheem STERLING
England




No Jersey   :  19
Current Club    :  Liverpool
Position     :  MIDFIELDER
Birthday   :  8-Dec-94
Age   :   19
Tinggi   :  170
Hair Colour   :  Black
Hair Style   :  Funky
Eye Colour   :  Dark Brown
Social Media   :  Sterling31 Official Facebook Page

Dilahirkan di Jamaica tapi migrated ke London pada umur 5 tahun dengan mak dia.  Dia ada banyak kes dengan bekas-bekas girlfriend beliau dan mempunyai seorang anak perempuan.  





Saphir Taider
Algeria




No Jersey   :  19
Current Club    :  Inter Milan
Position     :  MIDFIELDER
Birthday   :  29-Feb-92
Age   :   22
Tinggi   :  179
Hair Colour   :  Black
Hair Style   :  Mohalk
Eye Colour   :  Dark Brown
Social Media   :  Saphir Officiel Facebook Page

Parentage dia adalah Tunisia plus Algeria.  Born in France.  Dia pernah main untuk team France.  Tapi lepas tu dia dipanggil untuk main dengan Algeria.  Tapi dia pernah ada GF playboy model (Veronica Gaf).  Tapi bitch tu dah tinggal dia sebab cheating dengan membuat orgy dengan lelaki-lelaki lain.  Gila.




NEYMAR
Brazil




No Jersey   :  10
Current Club    :  Barcelona
Position     :  FORWARD
Birthday   :  5-Feb-92
Age   :   22
Tinggi   :  175
Hair Colour   :  Dark Brown
Hair Style   :  Smart
Eye Colour   :  Light Brown
Social Media   :  Instagram.com/neymarjr

Dilahirkan dengan nama Neymar da Silva Santos Júnior.  Mendapat anak lelaki masa umur 19 tahun dengan bekas gf Carolina Dantas.  Lani dia kapel dengan pelakon Brazil Bruna Marquezine,  tapi katanya dah broke off.  Tapi baru baru ni,  dia post lagi gambar cium pipi dengan perempuan ni lagi.  Dia dikenali suka menari di padang apabila dia menang gol dan sebagainya.  Tapi kadang-kadang perbuatan nakalnya itu membuatkan pasukan lawan amat marah.  

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...