23.6.14

Senarai Pemain World Cup 2014 Yang Kacak Part V (Abah Abah)



Abah Abah
Kategori ini adalah berumur 29 dan ke atas.  Depa ni macam dah tua sikit.  Tapi masih hot.  Yang penting depa ni adalah dah kawen ataupun dah ada anak. Perawatakan depa sangatlah abah-abah yang hot duk dukung anak semua.  I know ramai yang taste abah abah ni....maybe sebab bila tengok abah abah ni,  kita rasa macam secure and matang.


Jom kita tengok list ni pulak



Ezequiel LAVEZZI
Argentina






No Jersey   :  22
Current Club    :  Paris Saint-Germain
Position     :  FORWARD
Birthday   :  3-May-85
Age   :   29
Tinggi   :  173
Hair Colour   :  Black
Hair Style   :  Smart
Eye Colour   :  Dark Brown
Social Media   :  Ezequiel Lavezzi Official Page

 Depa panggil dia THE CHUBBY ONE.  Dilahirkan di Argentina.  Nama penuh dia Ezequiel Iván Lavezzi .  Dah ada GF bernama Yanina Screpante





Mauricio PINILLA
Chile




No Jersey   :  9
Current Club    :  Cagliari
Position     :  FORWARD
Birthday   :  4-Feb-84
Age   :   30
Tinggi   :  185
Hair Colour   :  Black
Hair Style   :  Panjang
Eye Colour   :  Dark Brown
Social Media   :  https://www.facebook.com/mauriciopinillafanclub
Nama penuh  Mauricio Ricardo Pinilla Ferrera.  happily married with kids





Michel VORM
Netherland




No Jersey   :  22
Current Club    :  Swansea City
Position     :  GOALKEEPER
Birthday   :  20-Oct-83
Age   :   30
Tinggi   :  183
Hair Colour   :  Black
Hair Style   :  Short
Eye Colour   :  Dark Brown 

Earning him the nickname 'penalty killer' sebab dia sangat terror menangkap bola.  Dah kawen dengan perempuan nama Daisy. Masa kawen depa buat kenduri besak siap naik gajah. Depa ada anak lelaki.




Haris MEDUNJANIN
Bosnia and Herzegovina







No Jersey   :  18
Current Club    :  Gaziantepspor Position     :  MIDFIELDER
Birthday   :  8-Mar-85
Age   :   29
Tinggi   :  188
Hair Colour   :  Black
Hair Style   :  Smart
Eye Colour   :  Dark Brown Social Media   :  Instagram.com/nejeditrice

Medunjanin dilahirkan di Sarajevo, Socialist Federal Republic of Yugoslavia. Semasa perang saudara di Bosnia pada tahun 1992,  dia dan keluarga telah berhijrah ke Belanda.  Untuk World Cup 2014 kali ini akan memberikan cabaran berbeza untuk beliau sekiranya pasukan Bosnia terus mara kerana beliau akan berlawan dalam bulan Ramadhan.  Dia seorang Muslim ya.  Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa merembes.  Dan dan la ampa semua nak perbetul tudung kan.




Nigel DE JONG
Netherland



No Jersey   :  8
Current Club    :  Milan
Position     :  MIDFIELDER
Birthday   :  30-Nov-84
Age   :   29
Tinggi   :  174
Hair Colour   :  Black
Hair Style   :  Botak
Eye Colour   :  Dark Brown
Social Media   :  Instagram.com/ndjofficial

Berdarah campuran Surinamese-Indonesian dan Ambonese.  Pernah menjadi best player 2013/2014 di Svenskafans.com   Happily married with two kids.





Tim HOWARD
USA




No Jersey   :  1 Everton
Current Club    :  GOALKEEPER
Position     :  6-Mar-79 Birthday   :  35
Age   :   187
Tinggi   :  Black
Hair Colour   :  Botak
Hair Style   :  Dark Brown
Eye Colour   :  Dark Brown
Social Media   :  http://instagram.com/timhow1

 Dilahirkan dengan nama Timothy Matthew Howard.  Masa dia kecik kecik dia ada Tourette syndrome atau orang Melayu panggil,  kenan.  Kelemahan itu tidak menghalang dia untuk terus excel dalam bidang sukan.  Pernah main untuk Manchester United dari 2003-2007.  Mixed African American, and Esther Howard (née Fekete),[4] a native of Hungary.   Happily married with two kids.

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...