23.6.14

Senarai Pemain World Cup 2014 Yang Kacak Part III (Good Boy)



Good Boy
Good boy ini macam nerd tapi still hemsem.  Muka yang amat membuatkan mana mana perempuan cayak.  Depa ni mak mak tengok,  mesti teruih teringin nak buat menantu.



Depa ni semua time sekolah,  kalau jadi pengawas....mesti adik adik junior semua akan merembessssssss..

Click read more




Jason DAVIDSON
Australia





No Jersey   :  3
Current Club    :  Heracles Almelo
Position     :  DEFENDER
Birthday   :  29-Jun-91
Age   :   22
Tinggi   :  179
Hair Colour   :  Black
Hair Style   :  Smart
Eye Colour   :  Dark Brown
Social Media   :  Instagram.com/jasondavidson91
 Bapak dia juga seorang pemain bola Australia.  Dia mixed Caucasion,  Japanese and Greek.  Born and raised in Melborne.  Tastelaa muka dia ni.........







Joao ROJAS
ECUADOR



No Jersey   :  9
Current Club    :  Cruz Azul
Position     :  FORWARD
Birthday   :  14-Jun-89
Age   :   25
Tinggi   :  173
Hair Colour   :  Black
Hair Style   :  Smart
Eye Colour   :  Brown
Social Media   :  Joao Rojas Facebook Page
Muka dia macam budak budak Melayu kat Kampung.  So sapa yang taste kampung boy.....ini adalah contoh yang akak saja nak share 





Makoto HASEBE
Japan





No Jersey   :  17
Current Club    :  1. FC N├╝rnberg
Position     :  MIDFIELDER
Birthday   :  18-Jan-84
Age   :   30
Tinggi   :  180
Hair Colour   :  Black
Hair Style   :  Smart
Eye Colour   :  Dark Brown
Social Media   :  Makoto Hasebe Facebook Page
Orang jepun kedua yang berjaya dapat titled pemain dalam Bundesliga (liga negara German). 





Matteo DARMIAN
Italy




No Jersey   :  4
Current Club    :  Torino
Position     :  DEFENDER
Birthday   :  2 Dec 1989
Age   :   24
Tinggi   :  182
Hair Colour   :  Black
Hair Style   :  Smart
Eye Colour   :  Brown
Social Media   :  Matteo Darmian Facebook Page

Muka dia macam Shea LeBouf.  Baru duk meningkat naik. 





Omar Gonzalez
USA




No Jersey   :  3
Current Club    :  LA Galaxy
Position     :  DEFENDER
Birthday   :  11 Oct 1988
Age   :   25
Tinggi   :  195cm
Hair Colour   :  Black
Hair Style   :  Smart
Eye Colour   :  Dark Brown
Social Media   :  Instagram.com/ogonzal1

American mixed with Mexican.  Dia dah kawen.  Actually dulu dia rambut panjang,  kalau ampa tengok dia rambut panjang terus nampak macam muka abang abang ni.  Tapi bila dia potong rambut pendek lagi nampak muda sesuai dengan  usia dia yang baru 25 tahun.  I olls follow dia kat IG.  Dia ni nampak macam budak budak baik yang funny and friendly.

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...