26.6.14

Simpanlah Suami U olls Dalam Peti

Kisahnya Diana Daniele cemburu sebab Nora Danish pi post gambar dia dan Farid Kamil pegang tangan dalam IG dia untuk promote filem terbaru depa bersama iaitu Pengantin Malam.  Dalam paparan itu,  Diana berkata "sdsds"

Kalau dah laki akak elok macam Farid Kamil tu tentu-tentulah berjabu jubur akak apabila orang lawa dan mak janda pulak itu seperti NORA BAGI BINTANG telah mengepost gambar-gambar macam tu dengan laki akak.  Akak yang ada laki tahap-tahap En.  Khafi ni pun dah habis tabur kubur keliling badan dia setiap kali dia nak keluar rumah...haaa...caner??


Tapi la kan.. bagi akak tindakan Diana ni agakla emosi u olls.  Laki hang dan hang sendiri adalah pelakon.  Kerja ampa memang buat benda benda macam ni.  Pasaipa ada timbul masalah cemburu?  Kalau hang tak bagi laki hang nak pegang ka apa ni semua,  hang simpan laki hang dalam peti.  ABIH CERITA.

Okay,  lani Diana pun dah minta mahap apa bagai.  Farid Kamil yang gentleman ni pun,  minta maaf kat semua bagi pihak isteri dia.  Kerlas sangat jantan ni.

ps/  ni semua tektik nak promo filem terbaru!! Sekian!

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...