10.6.14

Wedding Dress Kim Kardashian (with Kanye West)

Hello u olls,

Punya duk tunggu tunggu akhirnya, kawen jugak Kim K and raja ego Kanye West.  Untuk pengetahuan u olls ini adalah perkahwinan kali ke 3 buat Kim K and kali pertama buat Kanye West.  Depa kawen kat Forte di Belvedere,  Florence,  Italy.

Katanya,  perkahwinan yang sungguh bangsawan ini dikawal rapi oleh.....jeng jeng jeng...Kanye West sendiri. Yang yang control semua (selalunya pengantin perempuan yang over kan?)

Bercakap pasal wedding dress Kim K (yang i olls duk tunggu tunggu) dicustome-made oleh Givenchy Haute Couture yang dikatakan berharga USD 400k.

Apa pendapat u olls tentang dress ni?



Tengok lebih banyak gambar kat sini.  Click read more.




I sangat suka back part of this dress,  dengan veil yang panjang berjela.  And bentuk dress ini lebih meng-komplimen bentuk badan Kim K yang amat mugil itu.  Lebih elok dan nampak lebih mahal and ekslusif berbanding wedding dress dia dengan Kriss Humphrey dulu.  Cuma,  i tak suka part depan baju ini nampak macam baby bib kan?













Baju-baju lain yang Kim K pakai untuk majlis-majlis perkahwinannya


Hen's party
Baju hen's party yang Kim K pakai designed by Olivier Rousteing.







Pre Wedding Party
Untuk pre wedding party di Palace of Versailles,  Kim K pakai dress ala-ala kain basahan yang menampakkan klivej yang melampau dari Maison Martin Margiela.






Family Brunch
Kimye juga mengadakan pre-wedding brunch di istana milik pereka fesyen Valentino iaitu Chateau de Wideville yang juga terletak di Paris.  Untuk majlis ini,  Kim K memakai dress lace rama-rama dari Valentino.







Trivia tentang perkahwinan ini  :
  • Beyonce and Jay Z tak mai wedding ni.  Dari majlis makan tengahari istimewa di dan pre-wedding party kat Palace of Versailles.  Macam-macam rumors yang diperkatakan.  Tapi yang i olls paling rasa adalah,  Jay and Kanye bukan best friend betui pun,  depa just happened to be business partner (buat lagu sama-sama) and that's it.  Kalau betui dia best friend mesti dia mai kan?  And satu lagi yang i olls percaya adalah,  Beyonce (sepupu I), detu kan kekwat marhala punya.  Diva divana yang sangat private u olls.  Takkanla dia nak mai wedding Kim Kardashian ratu segala reality show!!!  Haruslah dia tak mai.  Kalau betul betul nak dia mai,  mesti dia nak bayaran beribu ribu juta dollar untuk appearance dia.  Sapa sokong kata-kata I?
  • Semasa pre wedding part kat Palace of Versailles,  Kanye West jemput Lana Del Rey untuk nyanyi khas for Kim K.  Inilah kali pertama i olls tau pasai Lana Del Rey and terus google pasai perempuan ni and now i sangat suka penyanyi suara lower tone yang meletops ni!!
  • Cincin kawen depa (wedding band) dibuat oleh Lorraine Schwartz.
  • Penyanyi opera yang amat popular Andrea Bocelli menyanyi secara live semasa Kim K and Kanye West berkahwin.  Kerlassss!  John Legend juga menyanyi masa majlis perkahwinan depa.
  • Kanye W dikatakan menyampaikan ucapan sebagai pengantin lelaki selama 15 minit dengan meluahkan kata-kata cintanya untuk Kim K.  OHMAIGODD 15 minit.  Mesti boriammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hahahahah

1 comment:

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...