10.7.14

Jatuh Cinta dengan Sharifah Khasif

Boleh dak? I baru tau pasai this lady. Nama dia Sharifah Khasif Fadzilah Syed Badiuzzaman.  Beliau adalah seorang qariah dari Malaysia yang telah menjulang nama negara kerana memenangi anugerah tempat pertama dalam pertandingan tilawah di peringkat dunia pada tahun 2008 hingga 2009.  Wanita berdarah Melayu + Yemen telah membuatkan I olls sangat terkesima apabila terjumpa video clip beliau dalam Youtube.

Masa tu i olls duk feeling-feeling nak cari video zikir la untuk dengar kan.  Sekali jumpa video beliau mengaji.  Aiyoooooooooo i terkesima teruih.  Suara dia lantang,  terang dan very strong.  Seharian i duk habis masa cari video video nyanyian qasidah,  bacaan Quran and zikir oleh beliau.  Siriesly sangat bangga and shahduuuu!!


ps/  Maybe ampa dah tau kot pasai dia....aku ja yang baru tau...#tuladuktengokBEYONCEsangat

Jom kita like beliau kat Facebook page  :  Sharifah Khasif Fadzilah Syed Badiuzzaman

Click read more to view Sharifah Khasif video





2 comments:

  1. Dah lama tauuuuuuu.... dr mula2 dia masuk tilawah dulu lg... tu la.. skali skala blk mai ke pangkal jalan sama... hahahahha

    ReplyDelete
  2. Qari Jr. d tv3 tiap2 petang utk Ramadhan

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...