17.7.14

Nicole Scherzinger - Phantom Of The Opera (Royal Variety Performance

Siriesly,  selalunya penyanyi pop and kumpulan perempuan-perempuan ni mempunyai suara yang sempret dan tak sedap.  Harap muka lawa and pakai baju nampak celahan tetek.

Tapi bukan wanita ini.

AKAK TABIK SPRING KAT BELIAU.

2 comments:

  1. Yessssssssssssssssss..... i pun berprasangka begitu juga... tp sora dia mmg power menyampaikan lagu ni... mmg suke.. dh la lagu ni one of my faveret.. i like... i like... akak bagi 4 bintang!! hehehhe

    ReplyDelete
  2. Watched this before and tak sangka sora dia memang sangat melerts!
    Cam Beyonce dululah jugak ingat masa kat Destiny's Child dulu skeptikal dia jadi solo
    La nih semua sora nak cam cousin hang tuh!

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...