5.7.14

Sia - Chandelier (Official Video)

Hello u olls,

Saja nak share dengan u olls video dari Sia (one of my favorite female vocalist) iaitu lagu Chandelier. Gila video ini sangat meleps sebab dia bagi satu budak perempuan nama Maddie Ziegler untuk menari dalam video ini. Maddie popular kat US melalui rancangan realiti TV bertajuk "Dance Mom". Ampa boleh follow Maddie kat Instagram kat sini : Instagram/madisonziegler1313



Click read more untuk tengok video dan gambar


Sangat suka tarian dan pergerakan Maddie yang berusia tak sampai 10 tahun pun (masa dalam video ni). Pergerakan dia (contemperory dance) sangatlah kemas at the same time sangat LET LOOSE and membuatkan i terpukau. Paling rare sekali masa part last, dia berdiri depan pintu pastu dia buat muka macam patung Anna Belle. Harre betul. 

Deni kalau malam-malam mai menari kat depan rumah aku macam ni mampuih aku nanti kencing keriau "ABIANGG ABIANGGGGG" kat dalam rumah. Terus kena rasuk.

Okay enjoy the video. Bye u olls semua.

Love,

Jumie Samsudin

 Gambar dari Twitter Sia Fuller masa sesi penggambaran video clip ini. 





THE VIDEO

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...