4.11.14

ANTM Cycle 21 : Adam Smith yang Menjengkelkan

Hello u olls,

Kiter dah tengok dah ANTM Cycle 21 baru baru ni kat Astro.  Aiiiyoooo siriesly,  my expectation towards Adam Smith yang anak kacukan Malaysia itu amatlah meng-downkan.

Nombot 1,  dia pendek.  Nombot 2,  dia over sangat perangai macam budak-budak.  Sampai laki I,  Encik Khafi pun rasa jelek tengok dia.  Laki I kata "Deni pasai pa?"


click read more



Anyway,  dia tetap masuk final.  I harap dia akan berubah perangai dari semasa ke semasa.  Aku tak kisah pun dia nak feeling monyet ka apa ka terhegeh-hegeh,  tapi orang macam dia,  selalunya boleh membuatkan peserta yang lain boleh terganggu focus tau.  Siries!



10:00 wake up.  10:01 sex.  10:03 food.  HARE BUAT SEKS 2 Saat saja.  Gila cepatnya ejakulasi.


Anyway,  i sangat suka contestant kali ini rasanya semua hebak-hebak juga.  My favorite so far,  Chantelle.  Siriesly!! Pes taim aku tengok orang ada sopak kulit yang corak dia hampir sama.  Macam buat lukisan zaman sekolah rendah,  yang lipat kertas jadi dua,  pastu bubuh water colour tengah-tengah.  Nanti corak tu jadi sama dua sides.  Kan?  Laki I olls kata "Dia punya corak badan sangat unik macam ikan keli,"  Apalah mak ayam ni duk merapu.  Ikan keli mana ada corak!!




Chantelle Young yang meletops!


Ada sorang kontestan ni,  didnt make it to the top 14 finalist.  Nama dia Jamie Rae,  bila Tyra Banks suruh dia buang make up.  Dia menangis teruk.  Dia rasa diri dia buruk gila sebab takdak make up.  Well,  memang betui pun.  Muka dia buruk bila takdak make up.  Selama ini dia duk pakai fake hair ekstensyen and make up tebai semua.  Muka dia nampak macam anjing yang bulu sikit-sikit tu,  aku tak tau tajuk anjing tua pa.



before WITH FULL MAKE UP


after WITH NO MAKE UP

Tapi bila ku kata muka dia buruk,  tak maksud nak kutuk dia.  Sebenarnya keburukan itu adalah keunikan dia.  Kalau dia dapat masuk final,  im sure Tyra Banks akan polish dia akan jadi muka sangat ekzotik aku sangat suka!!! Muka muka high fashion kan kena muka pelik pelik macam tu.

Contoh muka high fashion yang ampa patut tau sapa?  Sapa?? HAKAK LA!!

Okay thanks bye!!  Nanti akak review lagi k!

2 comments:

  1. yes! akak dah review..saya laa tu yang post kat fb akak tu..hahahahaha! anyways, yer my favourite so far for perempuan chantelle and yang mcm michelle rodriguez tu, tak hengat nama dia apa (malas nak google..hehe) patu yang lelaki satakat nie, ex-NFL player itu..kihkihkih..

    Minah Barbie tu, bagi saya plak, after dia buang make-up and hair extension, lagi lawa (beauty lies in the eye of the beholder) cause dia nampak more real, natural and bak kata hakak, exotic..memang with make-up she looks polish tapi bila dia buang make-up can see her realness and makes her beauty..

    saya memang sangat annooooooyed dengan frat boy poyo itu! lau tengok perangai dia and activity dia tu, owang puteh kata, "douche"..he's a douche..part ejakulasi 2 saat itu sangat kelakar ok..hahahaha!!

    saya suka review pasal fashion2 show gini..next kak jumie, saya tengah menganticipate (walaupun lambat lagi..) Victoria Secret Fashion Show..kali ini kita ada 2 Fantasy Bra yang akan di peraga kan oleh Adrianna Lima and Alessandra Ambrosio..woohoot! (off topic, i know)

    ReplyDelete
  2. muka tak make up masam macam tu memang la tak cantik.. cuba senyum macam gmbar full make up tu. mesti cantik n nampak confident! :)

    tak tgk lagi antm cycle 21 ni. tp mmg tertarik dgn Chantelle tu.

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...