14.11.14

ANTM Cycle 21 Third Episode : First Elimination

Hello u olls,

Minggu ketiga,  depa dah kena buat runaway dengan hanya memakai party thread yang agak messy itu.  Model hanya pakai thong yang super skimpy.  Setiap model akan jalam catwalk depan orang ramai,  orang ramai akan spray benda tu kat badan depa and depa kena pose.  Akak rasa idea ini adalah sangatlah boring.  Macam dah takdak cara lain ka nak buat?  Maybe sebab dah terlalu banyak challenge depa buat,  so depa buat ja challenge entah apa-apa tak best.

Seperti biasa Adam a.k.a Lelaki Ejakulasi 3 Saat adalah paling monyet sekali masa catwalk.  Siriesly,  dia duk jerit-jerit,  bukak mulut,  tunjuk lidah,  tunjuk masel,  ampa tak rasa ka dia macam beruk mak ye?



click read more



Will, si penari,  catwalk sangat WOMAN.  I rasa sangat pelik sebab muka dia jantan.  Kalau dia mempunyai rupa androgynous takpa jugak.

And then,  depa kena buat photoshoot disimbah ayak.  Akak tengok depa ni macam struggle sangat nak buat benda tu.  Nampak sangat depa ni tak pernah mandi ayak terjun.  Akak rasa,  masa akak pi mandi ayak terjun kat Lata Bayu nenjia ayak bergelen-gelen jatuh atas kepala akak dengan darjah kesejukan yang mendalam,  akak masih mampu membuat pose hampir koma.  Yes,  ayak tu sejuk,  yes,  kepala kita sakik sebab ayak seketui duk jatuh ataih kepala kita.  Tapi apa pun,  semuanya dalam mental kita sahaja.  Akak bukan nak berlagak ka apa ka,  sebagai bekas model,  akak berani mengatakan yang depa-depa ni semua macam cengeng sangat.  Akak rasa macam depa ni benda mudah pun duk buat macam susah sangat.

Tapi,  bila gambar dah siap....................... akak agak impressed la.  Si monyet beruk mak ye,  Adam a.k.a Lelaki Ejakulasi 3 Saat punya gambar adalah agak hot walaupun...Tapi,  akak sangat sedih kenapa Ivy terkeluak.  Akak rasa dia adalah sangat hot.  :(  Takpalah,  hope dia come back nanti.  Ampa rasa betul ka Romeo punya bacaan mandrem tu yang membuatkan Ivy terkeluak?

Okay,  berikut gambar black and white disimbah ayak yang akak susun dari yang paling akak suka kepada yang paling kurang akak suka.

1


2



3







5



6



7



8






10





11




12





13




14

Okay bye,  tak sabar nak tengok sesi make over depa minggu depan!

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...