15.12.14

ANTM Cycle 21 Episode 7 : Adam Yang Mencairkan



Cabaran lakonan

Akak rasa nak lempang la bila tengok sifat si sundalina Mirjana tu. Walaupun dia sah-sah duk isap kote Denzel dah, tapi mai time cabaran dia nak kapel dengan Keith. Dia kata, dia pilih Keith sebab Keith lebih berbakat la (bagi dia). Tapi aku rasa dia memang saja nak try Keith jugak. Biasalah, dasar “penyerah puki” macam ni memang pandai manipulasi strategi. In the end macam manaka, lakonan Denzel dan Shei adalah lebih menonjol sampai Denzel menang cabaran ni. Pastu tak pasai-pasai si Mirjana ni feeling nak jeles pulak. Memang sesuai aku panggil dia Sundalina.



Apa pun, lakonan Mirjana and Keith memang sangat boring. Shei and Denzel memang nampak meyakinkan. Adam and Lenox pun baguih, ramai puji Adam jugak. Matthew and Raelia aku tak berapa nak dapat sangat sebab banyak scene depa kena potong. Will and Kari, WILL BERLAKON SANGAT POMPUANNN. Deni sangat kakak-kakak. Siap pose balerina lepas habis berlakon. Harems.

click read more




Denzel vs Will

Ada kejadian yang menggemparkan dalam rumah ANTM minggu ini. Will terdengar percakapan Denzel yang menyatakan bahawa dia tak mau kalah dahulu sebelum Will. Sebab dia kata, nanti kawan-kawan dia kutuk dia because dia kalah dengan lelaki yang pakai kasut tinggi.

Will terasa gila dengan kata-kata Denzel. Dia nangis. Masa ni, berlaku sesuatu yang membuatkan semua geboi-geboi dan pukimawatis yang menonton episod ini terasa cayaqqqqqq dengan Adam. Sebab dia pujuk Will. Aiyooooo!! Akak respek gila dengan Adam. Ampa dengarkan pasaipa dia sangat faham keadaan Will, sebab dulu dia pernah buat kesalahan macam Denzel and dia menyesal sebab perbuatan dia tu. Tapi I olls tak cayaqq dengan dia langsung sebab dia tetap lelaki-ejakulasi-3-saat dalam senarai akak.

Masa sesi bersama judging panel, Denzel haruslah kena carut secara akademik dengan Marhayam Tyra Banks. Marhayam Tyra kata kat Denzel “Bayangkan 50 puluh tahun dulu, Will kata kat hang...Aku malu kalau Denzel yang menang sebab dia kulit hitam. Aku tak mau orang kata aku kalah dengan orang kulit hitam,”



Ice Photoshoot

Photoshoot ini sukar kerana dishoot dalam cuaca yang sejuk. Mental kena kuat. Aku rasa Tyra saja tiru sesi photoshoot Asia Next Top Model Cycle 2 yang depa buat kat I City Shah Alam. Tapi aku tak suka lah shot kat ais ni, dia punya visual tak cantek. Rasa macam gambar amatur gila. Tak nampak macam high fashion langsung. Baju pun merepek semuanya. Make up pun tak meletops. Tapi ampa tengoklah gambar-gambar depa semua. Mana paling ampa suka? Ini adalah susunan berdasarkan kesukaan dan pilihan I olls. Dari yang I olls paling suka kepada paling tidak suka.

Lenox

Marjaina

Denzel

Matthew

Will

Raelia


Adam

Shei

Kari

Keith






Kari Terkeluak

Sedihnya mak ayam muka unik ni keluak. Salah posing sikit ja!! Mesti Keith akan sedih sebab dia dah takdak teman tidok.

1 comment:

  1. yer~~~! Adam dah nampak a bit matured but he is still not my favourite contestant tapi hati ini dapat la terima dia sedikit sedikit..sangat sedih kari kuar..nak marijiana ka marijuana ke kuar cause she is so over the top with her relationship with denzel..professional my a$$ masa pilih keith, patu jeles makan hati sendiri..saya suka how shei just like, whatever woman..ko sorang je gila kat denzel tu..hahhaha..

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...