4.12.14

Ulasan Fesyen American Music Awards 2014

Hello u olls,

Dah lama I olls tidak membuat review fesyen.  Kepada u olls yang baru pertama kali membaca kisah-kisah fesyen review di blog I olls.  Selamat datang dan semoga terhibur.  Tapi harap u olls tidak membuat permintaan agar I olls membuat ulasan fesyen bagi event or retis Melesia.  I olls takutlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nak komen.  HAHAHA sapa yang faham tau la.  Anyway,  hari ini I olls ingin membuat ulasan fesyen karpet merah semepan 2014 American Music Awards yang telah berlangsung di Nokia Theatre in Los Angeles, California.

Jom tengok ulasan fesyen by I olls!


Jennifer Lopez In Reem Acra
Yes,  baju ini meletops.  Yes,  marhayam JLO memang harus disembah ratu kerana walaupun usia sudah hampir setengah abad tapi masih mampu memiliki tubuh badan yang very toned.  Tapi u olls,  beliau membawa mesej yang tidak baik.  Beliau seperti berkata, its okay untuk wanita berumur macam beliau untuk memakai dress seksi meksi macam ni.  Sedangkan,  umur-umur beliau ni dah nak kena relaks dah u olls.  Tapi takpalah,  dia pun sama pukul naik macam orang lain.    Sementara muka tak pecah LOBS lagi,  why not.



 click read more





Taylor Swift In Michael Kors
Dress ini sangat edgy.  Biasalah trade mark MK.  Tapi awat Taylor makin kuruih.  Tak eliokkkkkkkkkkkk la.  





Danai Gurira In Naeem Khan 
Colour dress ini tak berapa sesuai untuk beliau.  I lagi suka kalau dia pakai hijau lagi terang seperti hijau floresen atau hijau pucuk pisang.  And please buang tali pinggang itu.  I olls rasa amat mencacatkan.





Giuliana Rancic in Alex Perry 
Dress ni nampak macam sebelah baju untuk lelaki,  sebelah untuk perempuan.  Baik dia make up jadi dua jantina.  





Kate Beckinsale In Kaufmanfranco 
Mak ayam ni pakai apa pun elok.  Teringin nak tengok beliau pakai baju yang merepek.  So far beliau sangat pandai bergaya di karpet merah.  Tidak pernah gagal di mata I olls lagi.





Jessie J
Kerlas Kak Jess,  very simple.






BEST DRESS FOR ME

Fergie In Halston Heritage
Siriesly akak sangat sentap melihat ke-vouge-kan Fergie yang kini sudah beranak satu.  Walaupun dress belah belah kaki ala Angelina Jolie ini sudah boleh dikatakan sebagai boriam already,  tetapi bagi i olls Fergie tetap rocks dalam dress ini.  Bagus u olls.  Tak perlu nak feeling pakai skirt skirt pendek ala paksaan tu semua.  





Nicki Minaj In Alexander Wang
Dress ini sangat edgy.  I sangat suka.  Sesuailah dengan wanita anakonda ini.  I sangat suka details pada tengkok dan tepi pinggang.  Tak banyak tapi meletops.





Khloe Kardashian In Versus Versace
Inilah kelebihan jadi fashion designer yang ternama.  Buat skirt style siap sebelah macam ni pun dah dikira sebagai haute couture dah.  Hang tengok la sebelah terangkat,  sebelah ada details emas macam mana ka.  Macam tak larat nak sambung jahit,  pakai ja macam ni.  Pastu lepaih ni jadi trend.  Gitu.





Kendall Jenner In Yigal Azrouël 
Aku sangat suka Kendall ni aku rasa dia sangat hott.  Tak sabar nak tunggu cerita cerita dia.  Aku rasa dia akan jadi paling cantek dalam legasi Kardashian.  Baju ni pun meletops.  Seksi and sesuai dengan tubuh badan langsing beliau.  Pandai dia pilih baju yang flaunt bentuk badan dia.




Selena Gomez In Armani Privé 
Deni dressing macam orang tua.  NEXT





Heidi Klum In Versace 
Deni satu lagi punya yakpur.  Duk buat rancangan projek Runaway sampai dah berapa season,  tapi bila red carpet baju dia mesti paling serr sekali.  Ni baju apa ni?  Aku pun tau buat baju macam ni.  Beli tube hitam,  beli skirt pastu bagi terkoyak sebelah.  Pastu pi beli ribben glitter pink and balut balut kat badan macam mana ka.  





Charli XCX In Vivienne Westwood
Meletops pompuan BOOMCLAP ni buat macam primadona macam mana ka.





Taylor Schilling In Vionnet 
Kalau skirt untuk baju ini dilabuhkan dan dibuat kepok kepok meleret mesti lebih meletops.





Gigi Hadid In Prabal Gurung
 Baju ni boleh dioffer kepada Petronas kot kot depa nak bagi Gadis Litar Petronas untuk pakai.  Giccu.  (tapi baju ni actually merepek).





Uzo Aduba In Vivienne Westwood
Colour baju ini tidak sesuai untuk beliau.





Dianna Agron In Marchesa
Gaya rambut ini tidak sesuai untuk dress ini.  And I olls rasa dress ini patut dipendekkan lagi sikit ataupun di potong agar jadi pensel skirt pasti lebih meletops.





Lucy Hale In Vera Wang
Lebih baik mai pakai baju tidok macam kakak-kakak Myanmar duk pakai pi kedai siap bubuh bedak Tanaka kat muka.





Meghan Trainor in Ted Baker London
All That Base yang simple.





Diana Ross
Tak tau la berapa ekok ayam piru yang mampuih sebab nak buat dress ni.





Christina Milian
Meletops depa lani.  Buat come back katanya.  Tapi dress ni Kelly Rowland dah pernah pakai dulu.





Kylie Jenner In Alexandre Vauthier Couture
Pompuan ni pun meletops.  I olls suka beliau memilih dress couture ini.  Sangat sesuai dengan personaliti Kylie yang selalu tampak ganas and grunge gitu.  Iolls suka kasut beliau.  Make up dia juga sangat meletops.



Elizabeth Banks In Peter Pilotto
Meletops pompuan Hunger Games ni.  I sangat suka warna dress ini sangat playful.  Beliau nampak muda tapi still maintain relaks and tidak terlalu over.  Tapi paling I olls suka adalah kasut beliau.  Sepsi.





Olivia Munn In Lanvin
Lanvin punya style baju memang lagu lagu ni.  Bagi kat Olivia Munn nampak macam sampah.  Tapi kalau bubuh kat Lady Gaga mesti akan jadi HauteCouture.





Zendaya Coleman In Georgine
Deni serrrrr...sapa dia tak tau.





Jordin Sparks In Halston Heritage
Deni duk feeling feeling laaa.  Dia kan lani dah break up dengan Jason Derulo.






Rita Ora In Zac Posen
Sangat suka colour dress ini!!!  Walaupun bentuk dress ini I olls dah tengok banyak kali,  tapi colour and gaya Rita Ora memang memberikan kelainan.  Sesuai dengan gaya fesyen beliau yang selalu very BOLD.  Sangat suka pompuan ini sebab suara dia hebak.





Bleona
Yang ni paling serr.  Sangat publisiti murahan.  Ampa tak payah nak pi Google pasai dia.  Satgi rating dia lagi naik.  Gila buruk dia pakai macam ni.  Pungkok dia dah la macam penyek macam mana ka.  

2 comments:

  1. perghhhh Jlo!!.. main balut balut mcm tu pun meletops!

    tapi aiyoooo Selina Gomez, pasaipa tk pakai bra pi pakai baju ketat mcm tu.... nampak tetek lenduttt... kalau tak pakai bra ni patut loose loose skit baru nampak jatuh cantik sajiaa atas puting tu....... :p

    ReplyDelete
  2. Bleona boooo!! sakai..so tak bagus untuk teenagers yg dok tengok red carpet AMA..blerrgg!!

    best dress goes to, KENDAL JENNER, bagi saya laa..

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...