25.12.14

Victoria Secret Fashion Show 2013 Part III Exotic Traveler

Exotic Traveler
Cultures collide on a runway bursting with vibrants colors,  unique textures and sparkling jewels.

Inilah satu-satunya segmen unik yang aku suka.  Tajuk dia pun dah menerujakan kepala otak untuk berfantasi secara luar biasa.  Rekaan baju dalam dalam segmen ini terdiri dari warna-warna berani dan berahi seperti merah,  purple,  pink dan kuning.  Tiada sayap yang direka khas untuk segmen ini,  tapi para Angels dilengkapkan dengan jaket atau padanan kostum yang menggambarkan negara-negara eksotik seperti Sepanyol dan lain-lain.


Sangat suka butiran seperti sulaman,  bulu-bulu burung dan manik-manik.  Rekaan kasut untuk segmen ini juga meletops.  Warna-warna terang dan tali-tali halus itu membuatkan rasa seksi sangat.


Ed Sheeran menyanyikan lagu Thinking Out Loud secara live mengiringi para Angels ketika persembahan ini yang keluar sebaik sahaja Fantasy Bras keluar pentas.

Kate Grigorieva


click read more










Isabeli Fontana
Sangat suka jaket matador yang beliau pakai dengan korset merah tu.  Rantai and kasut dia pakai jugak meletops.











Izabel Goulart
Nahareee pompuan ni punyalah kuruih kedekiang.  Sampai rasa badan dia bengkok masa duk ketwok.











Jourdan Dunn
Deni potong rambut pendek teruih nampak muda!!







Enikő Mihalik
Sapa perasan pompuan ni ada tattoo bintang kat pekpek dia.  HAHAHA Boleh nampak kot.








Kelly Gale
Pompuan ni sangat cantek.  Tak tau la jaket and skirt ni inspirasi dari negara apa.  Yang penting skirt itu sangat meletops sebab diperbuat dari material macam plastik lapik meja.









Joan Smalls
Bulu-bulu ni duk mai macam Bird of Paradise tahun lepaih.








Barbara Fialho











Shanina Shaik
Pompuan ni nama surname dia Shaik.  Mesti keturunan orang Penang ni. HAHAH.  Apa pun,  beliau sangat cantek.   Rekaan kasut dia jugak sangat meletopss!












Jasmine Tookes
Pompuan ni muka nak sama macam Lais Ribeiro.











Daniela Braga







Lais Ribeiro
Denilah paling meletops!! Dia penutup untuk segmen ini.  Sekali nenjia dia keluak skirt kepok-kepok macam mana ka.  Siriesly,  raya tahun depan akak nak buat design ni la.  Kerlas sangat keribaih-keribaih depan kibas angin.  






Gambar sumber :  Google

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...