25.12.14

Victoria Secret Fashion Show 2013 Part IV University of Pink

University of Pink
The runwar goes wild for animal prints,  colorful patterns,  puffer paskas and bold grafitti wings.

Tiap-tiap tahun depa mesti kena buat punya segmen PINK sempena untuk cancer awareness.  Kali ini,  untuk segmen ini depa bagi Ariana Grande nyanyi untuk runaway ini.  Pompuan ni 4 buah lagu.  Tapi siriesly,  beliau sangat nampak tak serasi dengan semua para model.  Dia dah la kecik dan pendek.  Pastu duk pakai seksi macam tu.  Encik Khafi pun kata "Awat budak kecik ni duk pakai seluak dalam dengan boot pastu duk menari over-over?"

Jurukamera sempat rakam gambar models nak terlanggar Ariana si kenit itu.


Aku tengok depa (producer) pun sangat struggle nak cari focus point yang sesuai untuk tidak menampakkan dengan lebih ketara yang Ariana ni jauh lebih pendek berbanding dengan para models.

Actually pendek or tinggi bukanlah pengukurnya,  tapi confident hang atas pentas.  Kalau hang pendek pun,  tapi stage appearance hang meletops,  hang boleh compliment ketwok para models yang meletops itu.  

Bercakap pasai rekaan dalam segmen ni,  semuanya seperti biasa FUN and FUNKY!!  And of course,  suka tengok segmen ini sebab dipenuhi dengan para models muda dan baru yang sungguh menyegarkan.  





Elsa Hosk
 Sayap grafiti yang meletops.




Jacquelyn Jablonski





Grace Mahary
Pompuan ni macam Danie Harmizi a.k.a Manyara Sarafina.  Kau mampu??








Ieva Laguna






Josephine Skriver
Pompuan ni sangat cantek!







Yumi Lambert
Pompuan ni pun ekzotik macam mana ka!!



Bregje Heinen








Taylor Marie Hill
Pompuan ni pun lawa nak mampos.  Merinda Kerr semua tolak tepi.  








Imaan Hammam






Sara Sampaio







Ming Xi 
Pompuan ni muka pelik.  Takpalah janji dapat jadi Angels.  Kau mampu?







Maud Welzen





Monika Jagaciak
Pompuan ni pun cantek macam mana ka.



Ariana Grande
Budak sekolah duk feeling menari pakai seluak dalam.  










No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...