25.12.14

Victoria Secret Fashion Show 2013 Part IV Fairy Tale

Fairy Tale
Get swept away with romantic,  ethereal creations in earthy tones and glistening gossamer wings.


Yang ni pun adalah satu lagi segmen yang bagi i olls adalah fantasi light-light.  Tema-tema feeling pompuan bak kata Fadzli Zainol.  Siriesly,  tolonglah bagi idea yang pondan-pondan sikit.  Yang va-va-vum gitu. 

Rekaan sayap dalam segmen ni pun,  cantek,  tapi tak berapa nak va-va-vum.  Mungkin sebab pilihan colour-colour earth yang I olls selalu kata "colour orang tua".  Style macam lembut-lembut tapi colour ni macam nak berhabuk macam mana ka.

Baju dalam untuk koleksi ini pulak very the pastel colour yang nampak sweet.  Seorang penyanyi bernama Hozier mengiringi persembahan ini dengan lagu beliau berjudul "Take Me to Church".  What?





Candice Swanepoel
Cantek sangat kasut dia.  Nak tempah la satu untuk kasut raya tahon depan.  









Behati Prinsloo






Jasmine Tookes
Respek kat dia sebab dia bukan ja kena pakai sayap pepatung macam mana ka,  tapi dia kena pakai pokok-pokok yang tumbuh depan perut.  Bukan senang nak catwalk macam ni okay.





Enikő Mihalik









Lindsay Ellingson











Sui He
Pondan sangat deni.







Stella Maxwell








Lily Donaldson








Barbara Fialho






Devon Windsor






Jourdan Dunn








Elsa Hosk








Izabel Goulart



No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...