25.12.14

Victoria Secret Fashion Show 2013 Part VI Angel Ball

Angel Ball

Seductive glamour takes center stage at an opulent black and white ball - complete with elaborate wings,  dark bodices, delicate beading and strappy details.

Tema ni menjadi segmen penutup Victoria's Secret Fashion Show London 2014.  Seperti biasa,  bila penutup ni kena la bubuh baju dalam koleksi yang jenis mak-mak duk pakai.  Warna hitam gitu.  Koleksi ini sangat seksi sebab warna hitam,  kain lace yang seksi and korset.  I olls suka dengan koleksi baju dalam ini.  

Rekaan sayap sangat simple and tidak menenggelamkan reka baju dalam.  Maybe itu sebabnya.  Tapi I olls nak jugakkkkkkkkkkk rekaan SAYAP YANG MELETOPS!!  Dalam banyak-banyak baju dalam,  paling meletops sekali adalah baju dalam Karlie Kloss pakai.  Yang tu paling seksi bagi I olls.

Persembahan Taylor Swift untuk yang ini tidak mengecewakan.  Sangat suka set baju dalam yang Taylor Swift pakai.  Very the meletops.  I nak beli la satu macam ni. AHAKS.



click read more


Karlie Kloss
Aiiyo sangat makan hati tengok dia mengeribaih guna mantel yang besak warna hitam tu.  Sangat klasss u olls.  Orang tinggi lampai buat macam ni cantekla.  Cuba suruh manusia Hobbit macam Fathiah Kamal buat.  Mampuih nampak macam orang duk keribaih selimut bagi habuk hilang.










Joan Smalls
Sayap and jaring yang balut baju dia juga menarik.







Kate Grigorieva
Meletops dia sorang ada baju kelawaq dari kain tingkap.  Kau ada?








Lais Ribeiro







Isabeli Fontana
Cantekla dia ni.  Aku suka tengok muka dia.  Badan dia pun tak kuruih kedekiang sangat.  Aku suka.







Maria Borges
Over mak ayam ni.  Dia sorang dapat warna putih.






Cindy Bruna








Adriana Lima
Mak ayam 14 tahun.








Magdalena Frackowiak






Sigrid Agren
Awat deni macam mengandung!!



Lily Aldridge






Doutzen Kroes
Mak ayam ni pun duk mai nampak kertu dah.  Harap ton depan takdak la muka deni dah.  






Constance Jablonski



Martha Hunt








Behati Prinsloo






Alessandra Ambrosio
Deni pun harap ton depan takdak dah la.  Bok mai la muka-muka baru.











Candice Swanepoel







Taylor Swift
Deni terlajak cantek la dalam baju hitam macam ni.  Memang meremang tengok kecantikan dia. Tak taula mak esah mana dia pakai pi perasap satu badan.













Penutup









ps/  Harap ampa semua puaih hati la membaca I olls punya ulasan semua dengan gambiak lengkap.  Tambah dosa aku disempena Krismas yang hening ni.  

Gambar sumber  Google.

2 comments:

  1. baju2 dalam paling lawa~~ and yes Karlie Kloss nye sgt wow! model2 VS nie pun diorg nye size di dada tu xde laa besar sgt eh?

    anyways, good show but kenapa saya rasa last year nye still lagi best dari this year nye??

    ReplyDelete
  2. agreee suka gak ngan Taylor Swift punye look.. mmg kena :)

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...