25.12.14

Victoria Secret Fashion Show 2013 Part II Dreamgirl

Dreamgirl
The boudoir babe beguile with playful looks and push-up silhouettes-all in a powder-puff pallette.


Segmen Dreamgirl actually adalah tajuk yang amatlah boring. I was expecting something yang ver-very kinky, naughty, fierce and briliant. Tajuk Dreamgirl macam no brainer sangat. Bubuh pilah tajuk yang gempak sikit macam wet dream ka, Dream of me ka...hahah gitu. Tajuk aku pastinya akan membawa kepada seksualiti.


Persembahan selingan oleh artist yang merupakan gadis kesayangan Amerika iaitu Taylor Swift adalah agak memboringkan. Lagu Blank Spaces yang dinyanyikan oleh beliau mungkin kedengar meletops di corong radio, tapi di pentas peragaan macam biasa jer u olls.


Now, i faham pasaipa Taylor Swift lately makin kuruih kedekiang persis cikcak kobeng, katanya perhubungan rapat antara beliau dan Victoria's Secret Angels telah memberikan beliau gelaran Honorary Angels. Matilah. Sampai ada rumors mengatakan beliau dan Karlie Kloss adalah berkapel sebab ternampak depa duk cium mulut dalam kelab malam. I olls rasa takdak apa pun, bialah orang putih kalau dah mabok.


Koleksi dalam segmen ini boleh dikatakan boring juga, penuh dengan renda dan rona-rona lembut. Ampa tengok la!





Lily Aldridge








Sara Sampaio





Maria Borges






Romee Strijd






Stella Maxwell






Magdalena Frackowiak






Martha Hunt






Irina Sharipova









Kasia Struss





Sigrid Agren





Blanca Padilla




Doutzen Kroes












Karlie Kloss







Taylor Swift






No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...