15.1.15

Ulasan Fesyen 2015 People’s Choice Awards

Hello u olls,

Berakhir sudah sesi 2015 People’s Choice Awards yang berlangsung pada awal tahun ini. Maka lepas ni akan bermulakan event red carpet besar-besar di Hollywood tu. I olls akan membuat review untuk semuanya. Tapi kalau aku terlupa, ampa peringat la aku. Tahun lalu, I olls terlepaih event MET Gala okay. Dahla event tu paling ramai nanti pakai merepek repek.

Seperti biasa,  untuk 2015 People’s Choice Awards most of the celebrity tampil very santai and biasa-biasa sahaja.  Sebab apa?  Sebab nanti bila mai Golden Globe and Academy Awards baru depa akan buat over over punya meletops.

Style Paling I olls Suka

Style yang I olls paling suka adalah Portia de Rossi yang memakai suit pants dari Zuhair Murad.  I olls suka sebab colour dia meletops and corak geometri kat bahagian atas baju ini sangat meletops dan menarik hati.  Sangat 2015!  Tahniah gofren Ellen Degeneres.  




Jom tengok baju-baju lain yang meletops.  Click read more




Anna Faris In Juan Carlos Obando

Tekejut tengok tetek dia.  Baru ka noks?  Dress ini nampak sangat santai-santai.  Kalau bagi kat sepupu I olls Beyonce,  dia buat pakai pi tepi pantai sahaja.






Ginnifer Goodwin In Delphine Manivet

First time mak tengok pompuan ni pakai dress colour putih.  Selalu dia suka pakai colour yang over-over warnanya.  Tapi apa pun,  i dont like this dress sebab tidak meng-compliment bentuk badan beliau.  Maybe bentuk dress ini lebih sesuai untuk they olls kurus kedekiang yang tak dak body.  But,  i think she looks so very comfortable in this dress.  Mungkin sebab itulah dia pilih untuk pakai dress simple ini.





Katharine McPhee In Balmain

Antara baju ini dan baju Zuhair Murad yang Portia De Rossi pakai,  mak macam nak tersuka dress ini jugak.  Dress ini sangat meletops.  Tapi mak pilih baju Portia sebab yang tu colour biru.  Apa pun,  apa sahaja dress yang nampak-nampak klivej memang i suka.





Lisa Edelstein In Naeem Khan

Dress ini sangat santai.  I suka.  Takdak apa nak dicarut untuk dress ini.







Kaley Cuoco In Peggy Hartanto

Lani memang baju nampak-nampak pinggang lagu ni kan?  Takpalah,  mak tak berapa nak makan hati dah.  Sebab i dah pernah pakai baju nampak perut dah.  :)






Olivia Munn In Giambattista Valli Couture

Baju agar-agar lapis.  Deni suka nak buat macam effortless style.






Stana Katic In Carolina Herrera

Kalau ikut voting di RedCarpet.Com,  semua orang pilih dress ini paling cantek.  Apakah?  Dress ini biasa sahaja u olls.  Tapi maybe orang vote sebab dia sorang sahaja pakai skirt kembang-kembang.





Kat Dennings In Ludmila Corlateanu

Pompuan ni macam ahli sihir.





Bella Thorne In Giorgio Armani

Biasa ja.....






Hillary Scott In Yigal Azrouël

Kerlas wanita agam ni.  I ingat nak tempah macam ni la satu untuk raya 2015.






Gina Rodriguez In Nha Khanh

Dress ini sangat sweet.  I olls sangat suka dia punya lace yang macam ada corak kulapok roti.  HAHAH.  Ehk bukan,  macam baju lama kita gantung sebab berkuap,  so nanti naik taik lalat.






Sarah Hyland In Christian Siriano

Cantek pompuan ni dah pandai menyesuaikan fesyen dia sebab dia lani dah wanita.  Tapi apa pun,  dress ini agak pelik kat pembahagian corak dan kain tu.  Nampak macam pelik sikit.  Tapi entahlah,  baju baju high fashion ni,  sapa la kita nak paham kan?  Kita bukan ada pengetahuan fesyen.  #eh







Ellen Pompeo In Elie Saab

SIRIESLYYYy sangat sukaaaaaaaaaa baju macam ni.  Tapi orang kuruih elok la.  Kalau orang agam macam I olls,  nampak macam teknisyen sahaja pakai baju macam ni.








Amy Adams In Gucci

Beliau antara beberapa sedikit orang yang memilih untuk memakai dress warna biru ini.  Dress ini simple sahaja.  Cuma dia amik tali apa ka,  ikat buang kat pinggang.







Beth Behrs In Juan Carlos Obando

NEXT







Viola Davis In Escada

Dress ini simple sahaja.  Standard design Escada or Calvin Clein.  Anyway,  I olls suka colour ini.  Sungguh sesuai untuk warna kulit beliau.  Anak-anak mami kita kat Malaysia mana berani pakai colour macam ni.  Just sebab ampa kulit gelap,  ampa suka pilih pakai colour-colour orang tua macam koko gelap and cream.  Tu semua tak menaikkan keserian kulit ampa pun.  Ampa end up nampak macam kulit pokok sahaja.   Sila beranikan diri pakai colour lip lap sedikit.







Gabrielle Union In Honor

Mak ayam  ni pakai simple sangat.










Chloe Grace Moretz In Louis Vuitton

Meletops menantu Victoria Beckham pakai semua LV.  Sesuai dengan penampilan remaja yang funky macam beliau.






Camilla Luddington In Pamella Roland

Ni pun dress agar-agar jugak.




Dress Paling I olls Tak Suka

Seperti biasa,  I olls kena pilih dress paling I olls tak suka.  And I olls terpaksa pilih Kristen Bell yang memakai dress yang hampir menyerupai anak ayam colour colour dari Monique Lhuillier.  Sorry Kristen.  I donch like your dress kali ni.




All pictures are copy paste from GOOGLE.COM.

1 comment:

  1. bila pulaaaaak people choice award nie berlangsung?? hahahaha..terlepas sudahh...dress paling suka Elle Pompeo punya..very the eligent..dress plg x suka, dress yg dpt best dress kat redcarpet votting dot com tu..

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...