16.1.15

Ulasan Fesyen Red Carpet Golden Globe Awards 2015 Part 3


Felicity Jones In Christian Dior Couture

Sapa dah tengok lakonan perempuan ini dalam The Theory of Everything.  Sangat bagus sekali.  Ampa wajib tengok. I olls suka dress ini.  Tidak seksi dan of course nampak elegen.  Warna dress ini juga jarang menjadi pilihan.  So orang yang kulit pucat macam beliau sangat cantek.






Ruth Wilson In Prada

Baju ini nampak macam jalan atas Google Maps.





Michelle Monaghan In Jason Wu

Boring. NEXT





Lana Del Rey  in Vintage Travilla

I lav Lana Del Rey tapi awat dia pakai dress vintage ni.  Dengan gaya rambut ini beliau nampak macam costume bini Elvis Presley untuk Halloween.





Conchita Wurst

Meletops mak ayam ni tiba tiba feeling Irish macam mana ka.  I olls tak suka beliau sebenarnya.  Bagi I olls,  hang nak jadi pompuan,  hang nak jadi drag,  GO AHEAD be my guest.  Tapi apa motip hang pakai janggut macam ni.  Takdak apa pun kecuali hanya nak menarik perhatian orang ramai.  Itu sahaja.  Sebab kalau dia drag pompuan biasa,  dia akan nampak plain as ever.  Kan?






Katherine Heigl In Zac Posen

Lama tak tengok mak ayam ini di red carpet.  Siriesly inilah dress Zac Posen yang meletops.  I suka.  





Ava DuVernay in Zac Posen

Inilah signature design Zac Posen.  Aku suka.  Colour ini juga nampak meletops.





Amy Adams In Atelier Versace

Gila classic mak ayam ni!!  Aku suka dress ini.  Nampak macam meletops.




Amy Poehler In Stella McCartney

Dress ni nampak macam duk beli online.  HAHAHAH




Joanne Froggatt In Marchesa

Sayang sangat apabila pompuan yang nampak muda pakai baju yang bagi dia nampak tua.





Taylor Schilling In Ralph Lauren

SUKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!  Tapi kalau aku pakai dress ni,  aku tak akan senyum.  Bagi nampak macam pose kekwat macam mana ka.  Baru meletops.  




Lena Dunham In Zac Posen

Aku tak boleh percaya Zac Posen yang buat dres ini.  KJAGSUIAHJK{KLp[[lp[  Dress ini sangat hodoh sebenarnya.  Lena Dunham dari dulu memang suka pakai dress yang lain dari orang lain.  Dia selalu have fun.  Tapi entahlah,  mak tak suka kali ini.





Catherine Zeta Jones In Angel Sanchez

Kerlas mak ayam ni.  Meletops sahaja.  Nampak mahai.  Aku harap JLO meniru pompuan ini.





Kate Mara In Miu Miu

I olls suka dress ini.  Nampak kemas dan fresh design.  Pilihan yang tepat untuk pompuan muda.





Jane Fonda In Versace

Dress cut out ni rasanya dah banyak kali I olls tengok para models lain duk pakai untuk red carpet event. 





Heidi Klum In Atelier Versace

Very the MISS MISS WORLD.




Viola Davis In Donna Karan Atelier

Dress ini sangat kerlas.  Tapi I olls lebih suka kalau dia pakai warna merah yang lebih cabai.  Yang ni macam nak mai kelam dah sikit.  Tak cukup cabai.





Helen Mirren In Dolce and Gabbana

Mak ayam ini sebenarnya sangat simple sahaja malam ini berbanding dengan penampilan beliau yang dulu dulu.  Tapi apa yang menarik perhatian i olls adalah pen kat dada dia.  Fesyen baru ka apa ni?





Julianna Margulies In Ulyana Sergeenko Couture

Satu lagi calon baju paling hodoh.  Ampa tengok baju ni dengan Tina Fey dia macam nak merepek macam tu jugak la.





Jessica Lange in J. Mendel

Signature design untuk J Mendel style.  Elegen.  Mak ayam kertu ini nampak meletops.





Allison Williams In Armani Privè

Dress agar-agar lapis yang cantek.  I suka.  Nak buat macam ni satu untuk baju raya tahun 2015.



Kerry Washington In Mary Katrantzou

Kain yang beliau pakai ini nampak macam tenunan songket.  Mula rasa macam nak bangga sebab dia pakai kain ala-ala songket.  Tapi potongan dan design dress ini tidak membanggakan industri songket langsung.  Beliau nampak macam bekas plastik diperbuatkan dari talia rafia.  




Katie Holmes In Marchesa

Dress ini simply cantek.  Tapi colour dress ini sangat kusam.  Tidak sesuai untuk mak janz ni.  I olls harap beliau pilih dress dengan warna yang lebih menyerlah.






Lupita Nyong’o In Giambattista Valli Couture

I love this couture dress.  Nampak macam bunga betul betul tumbuh kat tetek dia and jatuh macam magically kat dress dia.  Aku sangat suka.  Warna dia pun cantek sesuai dengan mak ayam kulit arang ni.  I suka colour kulit macam ni.





Amanda Peet in in J. Mendel

Calon baju hodoh jugak.  Dress ini membuatkan beliau nampak sangat gemok dan saggy.  Warna dress ini juga tidak meletops.  Tolonglah buang sapa sahaja pekerja hang yang suugest hang pakai baju ni.







Quvenzhane Wallis In Giorgio Armani

Pandai adik ni.  Budak budak dan pakai baju budak budak.  Tapi tetap Giorgio Armani.  Kau ada?


No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...