12.2.15

Dermalite Comedone Control Essence - February 2015 OPEN FOR ORDER

Dermalite Comedone Control Essence O P E N F O R O R D E R now!


Produk mengawal kulit berminyak,  jerawat / acne breakout,  white head yang I olls sendiri pakai sejak tahun 2013.  Produk yang amat bagus.  Mai beli investment hebat untuk setiap orang yang mempunyai masalah seperti I olls.Cara Pakai Yang Sangat Mudah


1.  Basuh muka dengan pencuci muka dan pakaikan toner / penyegar kulit. (Produk pilihan peribadi pengguna).

2.  Titikkan 2 - 3 titik Dermalite Comedone Control Essencepada tapak tangan yang bersih.  

3.  Menggunakan jari,  sapukan Dermalite Comedone Control Essence pada bahagian bermasalah seperti tepi hidung (kawasan yang sangat banyak white head),  kawasan T zone,  dagu dan kawasan yang selalu ditumbuhi jerawat.  

4.  Kalau ada jerawat baru nak tumbuh / pecah,  sapu juga kat situ.Biar for 30 seconds to 1 minute untuk pastikan Dermalite Comedone Control Essence  menyerap ke dalam kulit. 

5.  Teruskan dengan pemakaian krim pelembab / pelindung sinaran UV atau BB Cream.Ulang step ini setiap kali u olls basuh muka.  Paling bagus pakai 3 kali sehari.  

5.  Selepas nampak perubahan,  boleh kurangkan penggunaan kepada 2 hari sekali,  kemudian sehari sekali dan akhirnya sehari sekali hanya pakaikan apabila memerlukan (apabila jerawat tumbuh).

6.  Satu botol kecil (15 ml) boleh bertahan hingga 4 - 6 bulan.  Bergantung kepada kekerapan penggunaan.
Harga  


RM160 untuk size 15 ml

RM269 untuk size 30 ml 


(termasuk penghantaran seluruh Malaysia)
Cara Pembelian  


1.  Watsapp ke +6012-413 0060 (Nama,  no telefon dan alamat penghantaran).  PLEASE DO NOT CALL.

2.  Maklumat no akaun akan diberikan untuk tujuan pembayaran.  

3.  Hantarkan bukti pembayaran melalui Watsapp untuk tujuan semakan.

Testimoni customer a.k.a sahabat saya Ms Kausi Lingam yang telah menggunakan produk Dermalite Come done Control Essence for almost 1 year.

Beliau memang mempunyai masalah jerawat / acne breakout sejak zaman remaja. Especially time stress and pusingan menstrual. Namun dengan penggunaan Dermalite Come done Control Essence setiap hari, dia dah tak ada masalah itu lagi. Malah kawan-kawan pun duk puji kulit dia Cantik Sekarang.**Payment by 12 February 2015.

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com