5.3.15

Jom Beli T Shirt "I Olls Pembaca Blog JumieSamsudin.Com"


click read more



Hello u olls semua,

Dah lama dah nak buat projek T SHIRT ni tapi punya duk cari the best company untuk print sampai lani nenjia barulah berhasil.  

Harap ampa semua memberi support kepada projek ini kerana sebahagian daripada penjualan ini akan disalurkan kepada aktiviti kebajikan yang akan diberitahu kelak.  


Apa pun,  I olls just nak ucap thanks kepada ampa semua sebab support I olls selama ini.  Semoga lepas lepas ini,  I olls akan membuat merchandise yang lebih gempak-gempak untuk ampa semua :)


Design

T Shirt ini simple sahaja and comes in 3 colours yang I olls rasa disukai oleh orang ramai  iaitu putih,  hitam dan pink.  Jenis kain adalah 100% cotton preshrunk so sangat selesa dan berkualiti.  Print design adalah pada bahagian depan dan bahagian belakang t shirt adalah kosong.







Size







Harga

RM25 (tidak termasuk kos penghantaran)




Cara Order  

Isi form ini dan hantar ke :
WhatsApp +6012-413 0060 atau 
PM ke FB JUMIE SAMSUDIN atau 
emel ke jumiess@gmail.com



Order Form  :

Subjek  :  Order T Shirt Blog JUMIESAMSUDIN.COM

Nama  :
Emel  :
No telefon  :
Warna :
Size  :
Jumlah Order :
Alamat Penghantaran  :
Jenis Penghantaran :  Post laju /  Self Pick (Rumah I olls di Ayer Itam.)



Bila boleh dapat?

Untuk pengetahuan ampa,  T Shirt ini bukan ready stock.  I olls akan kumpul order dahulu dan baru I olls akan membuat order.  So once dah dapat,  baru I olls akan buat pemberitahuan dan penghantaran.  Ampa kena stay tune kat BLOG / facebook.




Terms & Conditions :

i) Order melalui komen pada gambr laman sosial adalah TIDAK AKAN DILAYAN.  Sila hubungi melalui cara yang dicadangkan.

ii) Posting method is ONLY via postlaju.  Untuk u olls yang nak buat self pick up,  sila nyatakan dalam pesanan.  

iii) Please send order form first BEFORE making payment to avoid masalah.  Ampa jangan pandai-pandai bank in duit terus kat aku.

iv) Sila pastikan anda meng-order mengikut size yang betul.  Kalau ampa beli dengan size M,  tapi sebab ampa makan banyak so bila t-shirt dah sampai ampa dah gemok,  SO KAMI TIDAK AKAN MELAYAN UNTUK MENUKAR SIZE T SHIRT.

v)  No refund untuk pembeli yang ingin membatalkan pembelian.

vi) Masa urusniaga adalah dari seperti berikut  :
Isnin - Jumaat  jam 5.00 petang hingga 10.00 malam 
Sabtu dan Ahad dan cuti umum 8.00 am hingga 10.00 malam

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...