6.3.15

Apabila Lelaki Seksi Menjual Somtam

I olls dapat post ni dalam WhatsApp katanya ada satu kedai kat Thailand,  apabila ampa mai makan anak ikan akan mai serve ampa makan pakai lagu ni.

Muahahaha.

Tak tau la ini betul ka apa ka?  Ataupun depa duk main main sebab kena prank ka apa ka.

Lepas korek korek dalam Google,  lokasi kedai somtan ini adalah di JJ Market Gate 1 berdekatan dengan Kasikorn Bank.  Sapa yang nak pi Bangkok,  sila pi kedai ni and amik gambar dengan depa.

Kalaulah aku nak ajak husband aku pi ni,  MESTI MAMPUIH DIA TAK MAU MAI....hahahahah...dia nanti takut anak ikan ni semua nanti mai kat dia pulak.

Aku nak email kat Ellen Degeneres,  suruh team dia pi buat review.



click read more














2 comments:

  1. woowwwwww....hahahhaha...makan somtam dari pagi smpai petang x abis2 la jawabnya..

    ReplyDelete
  2. mcm geli je nk makan, peluh jueh jueh meleliak (meleleh). bahahahah excuse loghat penang tak jadi.

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...