2.3.15

Jumie Samsudin Menyanyi Lagu Madah Berhelah dan Semput


Assalamualaikum,

Sorry last weekend duk sibuk kenduri and travelling ke Putrajaya and KL so tak sempat nak update blog apa sangat.  So i olls bagi dulu video ini harap ampa enjois.

Video ini dirakaman masa I olls duk feeling menyanyi lagu MADAH BERHELAH oleh Ziana Zain di majlis kenduri kahwin anak menakan I olls di Putrajaya.  SIRIESLY...i olls semput dan tak tau la (bukan penafian) tapi i think abang DJ tu sudah tuning silap kat lagu tu,  dia maybe bagi key lagu ni macam tinggi sikit.  So i nyanyi jadi tinggi!!  This is not the original key.

Tapi tak kisahla...yang penting aku memang dah semput and nak kena training balik menyanyi bagi elok.  Susah la macam ni!!!

ps/  ampa tengok la adik beradik kami semua gilaaa...orang duk nyanyi depa duk mai salam la...amik gambak la...hahahaha


Selamat enjois....




4 comments:

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...