10.4.15

Happy Sebede Jumie Samsudin ke 30

Hello u olls semua,

Saja nak share gambar happy sebede I olls yang ke 30 yang disambut bersama anak-anak ayam kesayangan.  Terima kasih kepada anak-anak ku yang sudi menziarah I olls di kala sakit dan berada bersama ku ketika susah.  Mendengar ketika aku berkisah dan menahan apabila aku mencarut.

Juga kepada u olls semua yang sudi menyampaikan ucapan selamat dan salam kepada I olls.  Thank you so much dan saya pun doakan yang baik baik juga untuk ampa semua.

Love,

JS


Gambar En Khafi menyuapkan kek kepada  I olls. Sorryla muka I olls agak kusam sebab I olls tak berapa sihat masa ni.


click read more




Mereka yang suka belanja makan, bukan kerana mereka berharta tapi sebab mereka meletakkan persahabatan melebihi duit. 

Mereka yang rajin bekerja, bukan kerana mereka tunjuk pandai tapi sebab mereka memahami maksud tanggungjawab.
 

Mereka yang memohon maaf dulu selepas pergaduhan, bukan kerana mereka salah tapi sebab mereka menghargai orang di sekeliling mereka.
 

Mereka yang sukarela membantu anda, bukan kerana mereka berhutang apa-apa tapi sebab mereka lihat anda sebagai seorang sahabat.
 

Mereka yang selalu wassapp anda, bukan kerana mereka takdak benda lain nak buat tapi sebab mereka mengingati anda.
 

Satu hari, kita semua akan terpisah, kita akan terkenangkan pelbagai perbualan dan impian yang kita ada.
 

Hari berganti hari, bulan berganti bulan, tahun berganti tahun, hingga hubungan ini menjadi asing...
 

Satu hari anak kita akan jumpa gambar kita dan bertanya,"Siapa mereka semua tu?"
 

Dan kita tersenyum dengan air mata yang tidak kelihatan kerana hati ini terusik dengan kata yang sayu, lalu berkata,
 

"DENGAN MEREKALAH SAYA ADA HARI YANG PALING INDAH DALAM HIDUP SAYA."
 

#syukur #30

 Delicious kek dari Noreena Bake with Love.

Mee kuah meletops from Chef Nizal Ashriff.  Terima kasih tolong masak di kala aku duk sakik.


 

Sesi potong kek sambil di tengok oleh Manyara Sarafina.


Bersama Ezal and Kak Maya.

Detu hang ujung paling kanan.  Nama dia Fun.  Selalu duk tuntut aku cerita pasai dia dalam blog aku.  Insat....nak tulih apa tak tau pasai dia.



Pose with anak-anak semua. 





Posing bersama suami tercinta dan dikacau oleh Arafat lalat taik.


3 comments:

  1. happy belated birthday kak Jumie~!

    ReplyDelete
  2. Happy Belated Birthday Sis Jumie... ;)

    ReplyDelete
  3. happy birthday kak jumie.
    kak nape kata-kata tu sedih sangat,
    meaningful tau.

    www.liahasty.com

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...