29.4.15

Perempuan Mengamok Buka Coli

Hello u olls semua,

Masa ampa baca artikel ni, mesti ampa ramai dah tengok video seorang pompuan mengamok dan tunjuk tetek kat khalayak ramai apabila dia dituduh tidak membayar makanan yang telah dimakan. I olls got to know about this apabila pada hujung minggu kawan office I olls telah meng-screen-shot petikan dari Metro Ahad menyatakan “Warga Asing Marah Sampai Buka Coli”. Kawan office yang bermulut pondan itu pun berkata dalam WhatsApp group kami. “Jumizah hang kalau amok jangan buat lagu ni”. Kuajaq betui Dr. Pitt tersebut.



Tak lama lepas tu, salah seorang kawan dalam group kami pun forward video yang merujuk kepada artikel itu.

click read more



I olls pun tengoklah. Video tu started dengan seorang pompuan Cina gemok tapi feeling seksi pakai seluar pendek dengan T Shirt warna pink duk pegang tangan pompuan warga asing. Pompuan warga asing tu duk bergelut sambil berkata la....let me go...let me go. Duk cakap orang putih la. Ada dua lelaki Cina duk kepung kot tepi and belakang perempuan warga asing ni sambil cakap telefon.

Pompuan tu duk suruh tangan dia dilepaskan. Bila tangan dia terlepas tiba-tiba dia bukak jeket dia. Pastu macam mana ka, dia kalih belakang teruih dia bukak baju!! Pastu dia duk keriau keriau, dia bukak baju dalam dia teruih Nampak tetek dia semua tergantung.

Orang sekeliling pun jerit “woooooo” pastu perempuan Cina gemok pakai seluar pendek tu pun teruih tersengap and pompuan warga asing ni pun teruih duk jadi macam naik antu. Duk keriau-keriau macam langsi gila. Lepaih tu video tu berenti.

Pastu ada satu lagi video menunjukkan pompuan warga asing tadi jalan telanjang dari pinggang ke atas, tetek bergantung-gantung, duk catwalk satu Petaling Street. Siap pose-pose macam kawat semua. Video 49 saat ni kira macam sambungan lepaih dia buat gila macam ni la.

Lepaih tengok video pompuan tetek ni dalam kepala otak aku satu ja...DADAH. Ni semua duk mai ting tong perangai macam binatang ni semua sebab unsur dadah la. Kalau hang dah high, bukan sahaja bukak baju dalam, hang suruh dia telanjang pun dia boleh punya. Otak tengah best.

I pun postlah satu status kat Facebook pasai video ni, rupa-rupanya pompuan yang dikatakan warga asing itu sebenarnya adalah orang Malaysia. Lebih meng-tekejutkan aku adalah pompuan ni dah ada nama juga dalam industry seni kat Malaysia. Ampa pi google sendirila nama dia Shanna Avril. (Click sini  :  jurgita.com)

Aku terkesima sat. So adik-adik semua, yang duk baca blog I olls ni, satu ja aku nak pesan kat ampa, jangan sekali-kali duk try benda dadah ni semua. Walaupun hanya untuk suka-suka. Memang la nak enjoi. Tapi kalau hang silap berkawan, duduk dengan gang-gang duk ajak hang amik barang ni semua, nenjia last-last hang jadi la binatang macam ni.

Kadang-kadang kawan yang duk ajaq hang amik barang ni semua, depa kata la saja nak ajaq hang enjoi, tapi alkisahnya depa adalah pusher dan nak jual barang kat hang. Lama-lama hang jadi taik, harta habis, hutang merata, kerja pun kena buang........kawan hang yang duk ajak isap tu pi mana? Hang jadi binatang??

Sorrylah berletiak pasai dadah pulak. Dah banyak kali duk tengok benda taik ni jadi kat kawan-kawan depan mata. Dadah....walau jenis apa pun. JANGAN SEKALI PUN TRY!!


Haramla sapa yang duk amik gambar ni semua.  Kalau aku yang jadi pompuan baju pink tu mampuih aku nanti pukul ampa semua sekali.  


Bila tengok balik video tu kan, Ya Allah geramnya aku tengok pompuan ni macam binatang ni duk keriau macam dia paling kuat kat dunia. Orang yang amik barang ni, depa memang boleh jadi ranggi tapi sebenarnya depa kosong. Hang jentik sekali ja dia boleh jatuh macam tikuih.

Aku pernah gaduh dengan jantan yang tengah high. Aku ulang lagi sekali JANTAN.  Bukan perempuan.  Jantan tu amik metamaphine (ais). Aku keriau muka dia, dia keriau balik. Padahal badan dia kecik saja. Dia tak takut pun kat aku walaupun kelaku aku YANG TAK AMIK DADAH NI KALAU MENGAMOK NAIK HANTU dah memang macam pompuan HULK EVENGER + Ursula Sotong Kurita dalam cerita The Little Mermaid. Last sekali, memang betui, aku cekak sekali teruih jantan tu jadi kecut macam daun kangkung masuk kuali. Haram jadah betui la.

Kalau lah aku menjadi pompuan Cina gemok yang feeling pakai seluar pendek tu, aiyooooo memang pompuan ni akan mendapat la. Time hang kalih belakang sambil lompat terkinja-kinja bukak tetek tu, time tu aku nanti tendang kat belikat dia sampai dia jatuh terperosok kat celah-celah timba tu semua. Bila dah jatuh aku tau la apa nak buat. Aku nanti sugun kepala dia and heret pi Balai Polis teruih. Biaq time tu kalau Polis nak bubuh aku sekali dalam lokap pun takpa. Aku puaih ati. Malam aku minum teh o panaih tebuk pelastik takdak straw.

Haram jadah betui la perempuan ni. Geram tengok gambar dia.

Akhir kata, kawan I olls ada carut I olls dengan mengata “Jumie hang toksah duk pi Rokwok mengamok macam ni. Tak bayar roti teloq Anak Mami pastu bara sampai bukak baju dalam semua...hahahah,”

Aku pun jawab kat kawan aku. “Butuh hiang la....aku lani pondan berhijab hang tau dak? Paling teruk lani aku boleh bukak tudung ja depan orang!!” Gicciiu.

Ps/ So kepada adik-adik sekalian. JANGAN SEKALI KALI AMIK DADAH.



4 comments:

  1. jumie..

    up sikit story pasal budak baru nk up kat dewi remaja tu..tgk cara dia jawab interview.. :)

    ReplyDelete
  2. Dia dok kata shame on you shame on you...I would say, SHAME ON YOU!! Sapa yang dok telanjang tayang kat orang..sat gi dah tersedar, sure malu wei..hahahaha..dah laa tak bayar orang, perangai sakai gi telanjang plak depan orang..

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...