21.4.15

Testimoni Pengguna Dermalite Comedone Control Essence April 2015

Hello u olls,

Berikut adalah testimoni daripada 3 orang pelanggan yang membeli produk Dermalite Comedone Control Essence dan menggunakan produk ini bermula Jan dan Februari 2015 yang lalu.  After 2-3 months kesan penggunaan produk professional skincare ini memberikan kesan yang amat baik.  


BEFORE
Nurul Iman,  my anak menakan menggunakan produk ini sebab dia mempunyai masalah jerawat batu yang agak teruk.  Tanpa make up,  jerawat batu dengan nanah dan berdarah membuatkan dia kurang keyakinan.NOW
Nurul now lebih yakin.  Gambar ni kami rakam last weekend (19 April) She is so happy sebab now tak perlu nak make up tebal-tebal untuk tutup cela pada wajah.  Gambar ini tidak diedit ya!!
Ms Fara,  Penang
Gambar testimoni daripada seorang pelanggan yang telah membeli Dermalite Comedone Control Essence pada Februari 2015 yang lalu. Alhamdulillah after 2 months, kesan jerawat mulai hilang dan jerawat pada bahagian sudah terawat dan tiada lagi jerawat baru.
Zul,  Penang

Berikut adalah gambar testimoni seorang pelanggan kami yang memakai produk Dermalite Comedone Control Essence sejak Jan 2015. Jerawat pada pipi kat hidung sudah terawat. Hidung beliau sudah bebas jerawat dan white/black head.  And he is still in his first bottle. Bulan depan baru nak beli second bottle.  Im so happy because produk ini memberikan kesan baik pada pengguna.Noor Zaitul Akmar,  KL

Dermalite Comedone Control Essence 
O P E N F O R O R D E R now!

Helps in improving the complexion and texture of the skin with regular use.  Highly recommended for oily and ance prone skin.  

Best for 
∆ Oily skin
∆ Acne / Pimples
∆ Reduce white and black heads

Cara Pakai Yang Sangat Mudah

1. Basuh muka dengan pencuci muka dan pakaikan toner / penyegar kulit. (Produk pilihan peribadi pengguna).

2. Titikkan 2 - 3 titik Dermalite Comedone Control Essencepada tapak tangan yang bersih.

3. Menggunakan jari, sapukan Dermalite Comedone Control Essence pada bahagian bermasalah seperti tepi hidung (kawasan yang sangat banyak white head), kawasan T zone, dagu dan kawasan yang selalu ditumbuhi jerawat.

4. Kalau ada jerawat baru nak tumbuh / pecah, sapu juga kat situ.Biar for 30 seconds to 1 minute untuk pastikan Dermalite Comedone Control Essence menyerap ke dalam kulit.

5. Teruskan dengan pemakaian krim pelembab / pelindung sinaran UV atau BB Cream.Ulang step ini setiap kali u olls basuh muka. Paling bagus pakai 3 kali sehari.

5. Selepas nampak perubahan, boleh kurangkan penggunaan kepada 2 hari sekali, kemudian sehari sekali dan akhirnya sehari sekali hanya pakaikan apabila memerlukan (apabila jerawat tumbuh).

6. Satu botol kecil (15 ml) boleh bertahan hingga 4 - 6 bulan. Bergantung kepada kekerapan penggunaan.Harga

RM160 untuk size 15 ml
RM269 untuk size 30 ml

(termasuk penghantaran seluruh Malaysia)Cara Pembelian

1. Watsapp ke +6012-413 0060 (Nama, no telefon dan alamat penghantaran). PLEASE DO NOT CALL.

2. Maklumat no akaun akan diberikan untuk tujuan pembayaran.

3. Hantarkan bukti pembayaran melalui Watsapp untuk tujuan semakan.No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Featured Post

Makan Malam bersama Founder SchocoLITE