11.7.15

Sabrina Fashion Studio Penang

Hello u olls semua,

Macam mana persiapan raya tahun ni? Haaa mesti meriah kan? Ni saja la nak share dengan ampa semua perniagaan kawan I olls di Penang yang meletops ni. Perniagaan apa? Perniagaan shopping baju raya la u olls.


Ampa pun tau kan lani pilihan shopping ada macam-macam dan sekarang ni dah ada macam-macam jenama and label fesyen yang ekslusif kat Malaysia ni daripada tudung, dresses dan macam-macam lagi. Selalunya label ni semua, kalau kita nak beli kena beli online kan? Belian online ni biasalah, kalau kena nasib baik semua cantek elok terletak, mau kalau kata nasib tak berapa nak elok, kenalah pulak kita contact dengan seller untuk mintak tukar dan sebagainya.




Oleh itu, apa kata ampa mai berkunjung ke butik kawan I olls yang bertajuk Sabrina Fashion Studio yang terletak di Sungai Dua, Butterworth Penang.


Macam-macam koleksi tudung, blouse, dresses, telekung, beg tangan yang ekslusif terdapat di sini. Yang paling meletops sekali dan especially kepada pengikut tegar koleksi TERBAIK DARI LADANG a.k.a TDL, ampa boleh mai kat Sabrina Fashion Studio ni sebab depalah satu-satunya pengedar tunggal di Pulau Pinang.



Sabrina Fashion Studio

Address  :  
518, Kampung Telok
Sungai Dua
13800 Butterworth
Penang
Landmark : Hadapan Petron Sungai Dua

Waktu Operasi :

Selasa hingga Ahad (Isnin TUTUP)
11.30 pagi - 10.30 malam

Emel : sabrina5099@gmail.com

No Telefon : 012 426 0151













Koleksi Ekslusif di Sabrina Fashion Studio

Berikut antara koleksi tudung dan dresses yang terdapat di Sabrina Fashion Studio


DAMIA by Terbaik Dari Ladang

Damia keluaran TDL ini bercirikan konsep floral dan abstrak.Diperbuat daripada fabrik shifon berkualiti tinggi hanya RM 43. Damia telah berada di Sabrina Fashion Studios. 



Iman Instant Shawl

Koleksi ekslusif terkini di Sabrina fashion Studios.  Sekali sarung sahaja dan diperbuat daripada kain shifon berkualiti tinggi hanya RM55.






PRINTED RAYA by naelofar

Kain yang sangat ringan dan corak yang cantik sesuai digayakan secara kasual.Dapatkan segera!






Babes and Basic-Pleated by naelofar

Sejuk dan lembut.sesuai digayakan untuk wanita yang mengejar masa RM63.








Koleksi Jubah di Sabrina Fashion Studio

Diskaun sebanyak 20% - 30% dan banyak lagi promosi yang sedang berlangsung sempena RAYA 2015.  
Blouse 3 helai for  RM100
Tudung 3 helai for RM100
Baju kurung moden serendah RM80

*tertakluk pada terma dan syarat




Lokasi dan Waktu Operasi

Sabrina Fashion Studio terletak di 518 Kampung Telok, Sungai Dua, 13800 Butterworth Penang. (Landmark : Hadapan Petron Sungai Dua) Beroperasi daripada jam 11.30 pagi hingga 10.30 malam. Buka setiap hari kecuali hari Isnin.





Click and Shop
Kalau tak berkesempatan nak berkunjung ke Sabrina Fashion Studio, u olls juga boleh membuat pembelian secara online. Boleh layari Facebook / Instagram SFS and tengok apakah tawaran terkini yang terdapat di sana and urusan jual beli dibuat melalui WhatsApp ke no telefon 012 426 0151 (Sabrina).




Kembangkan Pasaran bersama Sabrina Fashion Studio
Kepada u olls-u olls, peniaga koleksi fesyen seperti shawl, dresses, eksesori dan sebagainya, Sabrina Fashion Studio mengalu-alukan u olls untuk memasarkan produk u olls di sini. Of course ada syarat-syarat tertentu yang telah ditetapkan, so kalau u olls nak tau lebih lanjut tentang peluang ini jangan segan silu untuk contact my friend sendiri di no telefon 012 426 0151 (Sabrina).  





U olls nak Duit Raya Tak??


Kami di Sabrina Fashion Studio ingin menghadiahkan DUIT RAYA kepada anda.  Caranya mudah sekali  :

1. Ambil gambar anda ketika bershopping d @sabrinafashionstudio.

2. Muat naik gambar tersebut di Facebook akaun anda and jangan lupa tagged kami!

3. Kongsikan/ceritakan kepada kami pengalaman ketika "bershopping" di @sabrinafashionstudio.

4.Tag kami dan rakan-rakan anda dan ajak mereka untuk "like" dan share post anda.

5. Pemenang akan di pilih berdasarkan like dan share paling banyak

6. Hadiah berupa wang tunai RM XXX untuk dimenangi.

7. Hadiah MISTERI sekiranya post anda mendapat lebih 100 like !!

8. Tarikh Tutup penyertaan adalah pada 16 Julai 2015 bersamaan 29 Ramadhan.

9.Tertaluk kepada Terma dan Syarat

Jadi spread d news with 💗








Sabrina Fashion Studio

Address  :  
518, Kampung Telok
Sungai Dua
13800 Butterworth
Penang
Landmark : Hadapan Petron Sungai Dua

Waktu Operasi :

Selasa hingga Ahad (Isnin TUTUP)
11.30 pagi - 10.30 malam

Emel : sabrina5099@gmail.com

No Telefon : 012 426 0151

Facebook : Facebook.com/SabrinaFashionStudio

Instagram : @SabrinaFashionStudio


No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...